Survivor 2: Το τρολ της παραγωγής στους παίκτες, τα αποκαλυπτήρια της Χατζίδου με το μπουστάκι που της έφυγε και τα κλάματα του Αγόρου! Ποια ομάδα κέρδισε; (Βίντεο)

Survivor 2: Το τρολ της παραγωγής στους παίκτες, τα αποκαλυπτήρια της Χατζίδου με το μπουστάκι που της έφυγε και τα κλάματα του Αγόρου! Ποια ομάδα κέρδισε; (Βίντεο)

Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο περνάνε καθώς διανύουμε ήδη την τρίτη εβδομάδα και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας παρουσιάζει τα highlights της Δευτέρας! Ποια ομάδα κέρδισε ποιοι μάλωσαν μεταξύ τους και... όλα τα ευτράπελα. διαβάστε παρακάτω...

Που να ήξεραν οι Διάσημοι τι τους περίμενε με το που θα ξυπνούσαν;

Τα αγόρια της παρέας άφησαν άπλυτα τα πιάτα μέσα και γέμισε όλη η καλύβα μυρμήγκια και το χειρότερο...

... μπήκε στο φαγητό τους! Τα κορίτσια από την άλλη νευρίασαν με την ακαταστασία αυτή και προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα έντονα αλλά...

Συγκεκριμένα η Δαλάκα και η Χατζίδου τους κάρφωσαν λέγοντας: "Ας τα άφησαν άπλυτα στην φωτιά κοντά! Έφεραν τις βρωμιές μέσα, εκεί που κοιμόμαστε;" ! Την σκανταλιά αυτή την έκαναν οι άντρες αλλά εντάξει... τι να τους κάνουμε ρε κορίτσια; Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντάξει η Ξένια από τους Rec, θα μας τρελάνει στο Survivor Μάλλον...

Κάποιος της είπε μάλλον ότι πήγε διακοπές στον Άγιο Δομίνικο για τροπικό μαύρισμα και γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί... εμφανίστηκε με κατεβασμένες τις τιράντες από το μπλουζάκι της. Μάλλον θα ήθελε να μαυρίσει ομοιόμορφα! Βρε Ξένια; Μετά φταίμε εμείς; Ανέβασε κορίτσι μας το τιραντάκι δεν πειράζει, ας κάνεις μαύρισμα με σημάδια! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντάξει Ελένη τρέλανε μας!

Οι Διάσημοι πεινούν πολύ και ο Σάκης ανακοίνωσε ότι το σημερινό έπαθλο έιναι σοκολάτες!

Όταν λοιπόν ρώτησε την Ελένη Χατζίδου τι θα κάνει αν κερδίσει έκανε την εξής ΕΠΙΚΗ κίνηση και είπε της εξής ΕΠΙΚΗ ατάκα κάνοντας τον παρουσιαστή να λυθεί στα γέλια: "Θα τα βάλω και τα τρία στο στόμα μου!", κάνοντας αναπαράσταση πως... Δείτε και πάρτε μαθήματα:

Μάλλον η παραγωγή έχει αποφασίσει να τρολάρει τους παίκτες με τα φετινά έπαθλα φαγητού!

Αρχικά ενώ έχουν "πεθάνει" από την πείνα τους βάζουν συνέχεια έπαθλο μαξιλάρια... και ενώ σήμερα έλεγαν φαγητό περιμένοντας οι καημένοι ότι θα έχουν κανά μπέργκερ, έστω πίτσα... Διαβάστε παρακάτω...

Ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά σοκολάτες... Και σαν δεν φτάνει αυτό, η μία γεύση ήταν με... καρύδα! Μας δουλεύετε βρε;

Η Ελένη Χατζίδου κοίτα τι θα γίνει... με εκείνα και με τα άλλα κοντεύει να πάρει τον θρόνο της βασίλισσας Κωνσταντίνας!

Αλλά πάμε στο θέμα μας..

Μία απότομη βουτιά έκανε την Ελένη να χάσει το μπουστάκι της... Συγκεκριμένα ανέβηκε και αποκάλυψε το στήθος της με αποτέλεσμα να σταματήσει η παίκτρια για να το φτιάξει. Όμως.... το κοινό για το καλό της τραγουδίστριας δεν είδε τίποτα αφού ήταν μέσα από το νερό! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Νικόλας Αγόρου έχει λίγο έντονο ταπεραμέντο είναι η αλήθεια και το έχει δείξει μιας και έχει κάνει Λοκατζής και του έχει μείνει αυτό το στιλ στο να μπορεί να εμψυχώνει και να δυναμώνει την ομάδα του.

Όμως σήμερα... να... σαν να το παραέκανε λίγο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον κοροϊδέψει και η ίδια η ομάδα του.

Ο Αγόρου τους πλησιάζει και αρχίζει να τους φωνάζει: "Το έχουμε ρε! Είμαστε καλύτεροι! Ελάτε εδώ μαζευτείτε όλοι κοντά μου!", ενώ ακούστηκε κάποιος από την ομάδα του που γέλαγε με αυτό και λέει τότε ο Φραουλίτσας: "Γιατί γελάς; Είμαστε καλύτεροι!" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δύσκολος αγώνας και σήμερα για ΜΑχητές και Διάσημους!

Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το Youweekly.gr νικητές στο σημερινό αγώνισμα ήταν οι Διάσημοι όπως και έγινε!

Ο Στέλιος Κρητικός την τελευταία στιγμή κέρδισε τον Αγόρου κλέβοντας τη νίκη από τους Μαζητές και χαρίζοντας τις σοκολάτες στους συμπαίκτες του! Όλοι έτρεξαν στην αγκαλιά του τρελαμένοι από την χαρά τους! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Στέλιος Κρητικός χάρισε την νίκη στην ομάδα του στο 9-9 που τον επέλεξαν να παίξει!

Ο ηθοποιός όταν του έδωσε τον λόγο ο Σάκης Τανιμανίδης, για να του πει πως νιώθει, συγκινήθηκε πολύ λέγοντας:

"Με συγκινεί πολύ που είμαι ανάμεσα σε αθλητές και διάλεξαν εμένα για το 9-9 δείχνοντας μου εμπιστοσύνη! Εύχομαι τα παιδιά μου να με βλέπουν και να είναι περήφανα! Για εκείνους τα κάνω όλα!", είπε και σκούπισε τα δάκρυα του! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Νικόλας Αγόρου έκανε μία απίστευτη εξομολογηση στην κάμερα και άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα για την απώλεια που τον τσάκισε...

Με αφορμή την ήττα του στο παιχνίδι είπε:

"Δεν θύμωσα που χάσαμε απλώς ήθελα αυτή τη νίκη να την αφιερώσω σε κάποιον άνθρωπο δικό μου που δεν είναι πια στην ζωή!", είπε αρχικά και ξεκίνησε να βουρκώνει και συνέχισε... "Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος να κλαίω..." - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS