Survivor: Ξέρετε τον Στέλιο Κρητικό έτσι; Δείτε τον με μακριά μαλλιά στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και θα πάθετε σοκ!

Survivor: Ξέρετε τον Στέλιο Κρητικό έτσι; Δείτε τον με μακριά μαλλιά στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και θα πάθετε σοκ!

Τον Στέλιο Κρητικό το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την συνεργασία του στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή!

Ωστόσο, ο κόσμος τον λάτρεψε από την συμμετοχή του στο Survivor, που έδειξε την ψυχή του, τον χαρακτήρα του και τον δυναμισμό του κάνοντας τον κόσμο να τον ακολουθεί και να τον υποστηρίζει! Διαβάστε παρακάτω...

Ομολογουμένως είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες και από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα μπορούσε κανείς τα τον συμπεριλάβει στα φαβορί του Survivor.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Αποχωρεί παίκτης μετά από πρόβλημα υγείας! Διαρροή....

Εμείς, στο Youweekly.gr όμως σήμερα, σας βρήκαμε ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τον Στέλιο Κρητικό όταν έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στην Λάμψη! Νέος, με μακριά μαύρα μαλλιά και αγνώριστος! Αυτό που "θυμίζει" κάτι σε Στέλιο είναι οι έντονες γωνίες στο πρόσωπο του!

Όπως βλέπετε και μόνοι σας στις φωτογραφίες, είναι αρκετά διαφορετικός και θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι ο χρόνος που πέρασε τους φέρθηκε πολύ καλά, μιας και τώρα στα 43 του είναι πιο όμορφος! Τι λέτε;

TAGS