Survivor 2: Η Κατερίνα Χαλικιά ξεσκεπάζει του Διάσημους! Οι δύο παίκτες που είναι διπρόσωποι...

Survivor 2: Η Κατερίνα Χαλικιά ξεσκεπάζει του Διάσημους! Οι δύο παίκτες που είναι διπρόσωποι...

Η Κατερίνα Χαλικιά μετά την αποχώρηση της από το Survivor έχει αποφασίσει να ξεσκεπάσει την κλίκα και τις ψεύτικες συμπεριφορές που υπάρχουν στη ομάδα των "Διάσημων" και αυτό κάνει με όποια ευκαιρία και αν της δοθεί!

«Εγώ προσωπικά είχα άψογη σχέση. Απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν μπορούσα να ψυχολογήσω την ψήφο της Ξένιας. Δεν κατάλαβα το λόγο ποτέ» είπε στο 7 Μέρες και συνέχισε... Διαβάστε παρακάτω...

-Αυτό το σχολίασε και ο Σάκης.

«Ναι, το είπε. Θεωρώ πως είτε παίχτηκε κάποιο άλλο παρασκήνιο, είδα κάποιες διαφορετικές συμπεριφορές, είτε ήταν κάποια επιλογή. Θεωρώ πως ήταν άδικο, πάντως, ήταν λάθος επιλογή.»

-Δηλαδή, λίγο πριν φύγεις, άρχισες να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι παίζουν με στρατηγική;

«Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό, δεν είμαι 100% σίγουρη. Είδα όμως διαφορετικές συμπεριφορές σε 2-3 άτομα. Το διέκρινα.»

Δείτε ακόμη: "Βόμβα"! Σε σχέση η Μαρίνα Πήχου με παίκτη του Survivor; Το βίντεο φωτιά που την "καίει" και η αλήθεια...

- Ποιους θεωρείς φαβορί;

«Τα φαβορί για εμένα είναι ο Στέλιος Κρητικός από την ομάδα των Διάσημων και ο Ηλίας Γκότσης από την ομάδα των Μαχητών.»

- Να υποθέσω ότι θα το παρακολουθείς.

«Βέβαια, κατ' αρχάς τρελαίνομαι με αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ έξυπνο, πολύ ωραίο. Έχει να κάνει με ψυχολογία, με αγώνα και με τα όρια σου.»

-Αυτά ήταν και τα στοιχεία που σε έκαναν να πεις το «ναι»;

«Ναι, αυτά ήταν τα στοιχεία. Να δοκιμάσω τα όρια μου και βασικά με ενδιέφερε πάρα πολύ το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί επειδή είμαι αθλήτρια έχω μάθει να αγωνίζομαι και ήταν πολύ βασικό και αυτό, καθώς και η εμπειρία του να είσαι εκεί, χωρίς καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, σε μια παραλία, χωρίς τα βασικά. Ήταν τρελή εμπειρία και χάρηκα που την έζησα.»