Survivor 2: Ο καυγάς της Χατζίδου με την Σπυροπούλου, τα κλάματα της Κωνσταντίνας και ο σοβαρός τραυματισμός! (Βίντεο)

Survivor 2: Ο καυγάς της Χατζίδου με την Σπυροπούλου, τα κλάματα της Κωνσταντίνας και ο σοβαρός τραυματισμός! (Βίντεο)

Τα πάνω κάτω και πάλι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor...

Τραυματισμούς, ξεκατινιάσματα, καρφιά, καυγάδες... τα πάντα είχε αυτό το επεισόδιο! Το Youweekly.gr συγκέντρωσε όλες τις στιγμές που μας εκνεύρισαν, μας έκαναν να γελάσουμε και σας τις παρουσιάζει. Διαβάστε παρακάτω...

Νομίζουμε ότι πλέον είναι ξεκάθαρο!

Χατζίδο υ Δαλάκα και Ξένια έχουν γίνει ομάδα στους Διάσημους και προσπαθούν με νύχια και με δόντια και να απομονώσουν μέσα στην ομάδα την Σπυροπούλου αλλά και να την εκθέσουν στο πανελλήνιο!

Το θέμα είναι αν έχουν δίκιο ή άδικο; Αυτό θα το κρίνετε εσείς, η πραγματικότητα που είδαμε σήμερα στην τηλεόραση είναι ότι η κλίκα Ξένια Χατζίδου και Δαλάκα θάβανε την Κωνσταντίνα ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου,ότι παίζει παιχνίδι για τις κάμερες, ότι δεν είναι ο εαυτός της ότι ουσιαστικά δηλαδή παίζει θέατρο με σκοπό να εκθέσει τις συμπαίκτριες της! Δείτε τι ακριβώς είπε η κλίκα της συγκεκριμένης ομάδα και θα καταλάβετε περισσότερα από το βίντεο του Υοuweekly.gr!

Η Χατζίδου κάπως το έχει δει προφανώς στο παιχνίδι και πέταξε το γάντι στην Σπυροπούλου μπροστά στην κάμερα για να μαλλιοτραβηχτούν!

Δεν είναι χαβαλές ούτε πλάκα! Την ώρα του πρωινού η Σπυροπούλου έκανε χαβαλέ για μια χειρονομία που έκανε στην σκιερ, την Μαρία λέγοντας ότι δεν ενοχλείται η ίδια από τις χειρονομίες της Σπυροπούλου, φωτογραφίζοντας το επεισόδιο που η Χατζίδου την απείλησε με φάπες αν την ξαναενοχλήσει!

Η Χατζίδου με το που το ακούει απασφαλίζει και της λέει με ύφος «Έλα να τα πούμε μπροστά στην κάμερα, αν νομίζεις ότι φοβάμαι τις κάμερες!» Η Σπυροπούλου δεν σήκωσε το γάντι για να πλακωθούνε και το επεισόδιο έληξε χωρίς να γίνει αρένα η παραλία των Διασήμων! Δείτε το σχετικό βίντεο του Υοuweekly.gr:

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε εδώ στο Youweekly.gr για ποιο λόγο ίσως η καλύτερη παίκτρια του παιχνιδιού ρίχνει το επίπεδό της τόσο πολύ!

Η Δαλάκα δεν έχει χαρακτηριστεί ο θηλυκός Ντάνος στο επίπεδο του αθλητικού Survivor! To πρόβλημά της είναι η συμπεριφορά στην παραλία και αυτά που λέει στην κάμερα!

Δείχνει να έχει κάνει ομάδα με την Χατζίδου και την Ξένια με στόχο την απομόνωση της Σπυροπούλου! Σήμερα ξαφνικά δήλωσε στην κάμερα ότι δεν θα κάνει αυτή ξανά run στα 5 αγωνίσματα με τους καλυτερους παίκτες της κάθε ομάδας αλλά θα βάλει την Σπυροπούλου να τα τρέξει!

Ποιος επιβάλλει στην Δαλάκα να τρέχει ως η καλύτερη αθλήτρια; Προς τι τόσο έπαρση απέναντι στους υσμπαίκτυες της αλλά και απέναντι στους αντιπάλους της; Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του Youweekly.gr:

Ότι η Δαλάκα και η Ξένια δεν υπολογίζουν την Σπυροπούλου ούτε για να παίξουν μπιρίμπα το έχει καταλάβει το πανελλήνιο!
Το να τους μιλάει όμως στον πάγκο η Σπυροπούλου και αυτές να μην γυρνάνε καν να την κοιτάξουν σαν να είναι σκουπίδι αυτό φανερώνει μάλλον κακία! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Σπυροπούλου προσπάθησε να κάνει μαι κρίση για το πως πέταξε η συμπαίκτρια της τα μπαλάκια και εκείνες ούτε καν που της έδωσαν την παραμικρή σημασία... της φέρθηκαν απαξιωτικά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ξαφνικά στο αγώνισμα τα πράγματα έγιναν σκούρα για τους Διάσημους!

Τι συνέβη; Μια παίκτρια έπεσε, χτύπησε το κεφάλι της και πανικόβαλε τους συμπαίκτες της!

Ο λόγος για την Ξένια, που κατά την διάρκεια του αγωνίσματος είχε ένα ατύχημα! «Τα έβλεπα όλα μαύρα» είπε στους συμπαίκτες της και η Δαλάκα έσπευσε στο πλευρό της!

Το φάγαμε το κορίτσι! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ότι ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του Survivor, το ξέρουμε όλοι!

Ότι η ευγένεια του όμως ξεχωρίζει τόσο συμβαίνει εν μέρει και λόγω των... επικών σκηνικών που βλέπουμε!

Από την μία Δαλάκα, Ξένια, Χατζίδου μαλλιοτραβιούνται με την Σπυροπούλου και από την άλλη ο Δρυμωνάκος δίνει το χέρι του στους αντιπάλους του και φέρεται σε όλους με ήθος και παιδεία! Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα, που κέρδισε τον Φραουλίτσα Αγόρου και εκείνος έφυγε «μπαρούτι» από τον αγωνιστικό στίβο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σήμερα δεν ήταν η μέρα της και φάνηκε!

Ο λόγος για την Ξένια των ΡΕC που έχει πεσμένη ψυχολογία μετά το ατύχημα της και το χτύπημα στο κεφάλι την ώρα που έγινε το αγώνισμα!

Την ώρα λοιπόν που ο Σάκης έλεγε ότι κερδίσανε το έπαθλο επικοινωνίας η ίδια ξέσπασε σε κλάματα επειδή θα μιλούσε με τους φίλους της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έπαθλο επικοινωνίας είχαμε στο Survivor και δεν προλαβαίναμε να μετράμε... κλάματα!

Ο Στέλιος Κρητικός, μόλις είδε τον κουμπάρο του δεν μπορούσε να συνέλθει!

Το δάκρυ έτρεχε.... ποτάμι και ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με αφήνατε τελευταίο...»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέχρι και η Σπυροπούλου λύγισε απόψε!

Το έπαθλο επικοινωνίας έκρυβε συγκινήσεις και κλάματα για τους διάσημους!

Στην Σπυροπούλου έστειλε μήνυμα ο δικηγόρος και η κολλητή της και η ίδια ξέσπασε σε κλάματα! Εντάξει, τώρα τα είδαμε όλα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πραγματικά μέχρι και εμείς λιώσαμε!

Ο Στέλιος Κρητικός στο παιχνίδι των ερωτήσεων ανέφερε ότι έχει επέτειο γάμου!

Ο Σάκης τον ρώτησε πόσα χρόνια κλείνει και ο ίδιος αφού είπε ότι κλείνει 2 χρόνια έγγαμου βίου πέταξε την ατάκα που σίγουρα συγκίνησε την καλή του!

«Βασίλισσα μου, σε αγαπάω» δήλωσε on camera και τον λατρέψαμε λίγο παραπάνω! Δείτε το σχετικό βίντεο:

... και την γυναίκα του με την κόρη του!

Το Youweekly.gr σας ενημέρωσε με το καθιερωμένο πλέον Spoiler μέρος.... δεύτερο για το ποιος παίκτης θα κερδίσει στο δεύτερο αγώνισμα!

΄Οπως σας γράψαμε κέρδισε ο Τσίλης και έτσι έγινε!

Νικητής στο παιχνίδι των ερωτήσεων ήταν ο Τσίλης και διάλεξε να πάρει μαζί του Δρυμωνάκο, Νάσο και Κρητικό! Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS