Survivor 2 - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία! Ο καυγάς Χατζίδου - Φαρμάκη και το αποτέλεσμα ανατροπή!

Survivor 2 - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία! Ο καυγάς Χατζίδου - Φαρμάκη και το αποτέλεσμα ανατροπή!

Αγώνας ασυλίας σήμερα και οι ομάδες θα πέσουν στην αρένα για να καταφέρουν να κερδίσουν καθώς ούτε οι Μαχητές , ούτε οι Διάσημοι θέλουν να διώξουν κάποιον παίκτη τους.

Στην ομάδα των Διάσημων οι ισορροπίες έχουν χαθεί εντελών! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποχώρηση βόμβα στο Survivor; Παίκτης των Μαχητών για καφέ στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η παρεξήγηση Χατζίδου - Φαρμάκη.

Η Ελένη Χατζίδου άφησε από το στόχαστρο της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έβαλε την Όλγα Φαρμάκη με την οποία όπως όλα δείχνουν θα τσακωθεί αφού η Όλγα δείχνει πολύ ενοχλημένη με όσα είπε η τραγουδίστρια:

"Δεν δέχομαι κανείς να προσβάλει την προσωπικότητα μου!", είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στην Ελένη η οποία έχει ξεφύγει λίγο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της κούρασης και της πείνας.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κυνήγι με τις τράπεζες και τα χρέη που την οδήγησαν στο Survivor! Όσα δεν γράφει κανείς για τον πραγματικό λόγο που μπήκε!

Ο απαιτητικός αγώνας και οι τραυματισμοί που τους άφησαν πίσω...

Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε χθες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνα και αυτό να κοστίσει αρκετά στους Διάσημους μιας και η συγκεκριμένη είναι μία κοπέλα που φέρνει νίκες στην ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπουν όλες οι υπόλοιπες κοπέλες στην αρένα...

Ένας πολύ κουραστικός και απαιτητικός στίβος μάχης που θα κρυθεί στον πόντο...

Ποια ομάδα θα κερδίσει...

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr θα έχουμε πολύ μεγάλες ανατροπές... Οι Μαχητές γύρισαν χθες το παιχνίδι... θα καταφέρουν και αυτή την φορά;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας... οι Διάσημοι θα αντισταθούν αρκετά, αλλά οι δυνατοί παίκτες τους που είναι εκτός αγώνα... κάτι που θα τους ζορίσει πολύ!

Έτσι, οι Μαχητές συνεχίζουν το σερί τους και οι υποψήφιοι από τους Διάσημους προκαλούν την ανατροπή! Σε λίγο θα σας έχουμε και τα ονόματα...

Με τι σκορ χάνουν όμως οι Διάσημοι και κερδίζουν οι Μαχητές; Πατήστε εδώ για να δείτε την επίσημη μας διαρροή (Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την σημερινή ασυλία! Με τι σκορ;)

Και πατήστε εδώ για να μάθετε ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση - Survivor 2 -Διαρροή Vol2: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

TAGS