Survivor 2 - Παρασκήνιο: Βγάζουν εκτός την Ξένια από το παιχνίδι! Το θερμό επεισόδιο μετά το συμβούλιο και οι απειλές για αποχώρηση!

Survivor 2 - Παρασκήνιο: Βγάζουν εκτός την Ξένια από το παιχνίδι! Το θερμό επεισόδιο μετά το συμβούλιο και οι απειλές για αποχώρηση!

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή για το Survivor και την ομάδα των Διάσημων!

Η Ελένη Χατζίδου πλέον είναι παρελθόν και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από απόφαση του κοινού! Μαζί της, ωστόσο, ήταν υποψήφιοι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος! Διαβάστε παρακάτω...

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Δρυμωνάκου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μιας και η Ξένια του έδωσε την ψήφο για να αποχωρήσει που είχε ατομική ασυλία! Την ένταση και την κόντρα που επικρατεί μετά από αυτό την καταλάβαμε στο συμβούλιο όπου ο Μιχάλης Μουρούτσος επιτέθηκε στην τραγουδίστρια για τα ψέματα που είπε, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που ψήφισε τον Γιάννη για αποχώρηση: "Το έκανες γιατί έχει κάνει κλίκα με τα κορίτσια και δεν μπορείς να τις ψηφίσεις!", της είπε νευριασμένος συμφωνώντας όλοι με αυτό (Δείτε εδώ το περιστατικό)

Αλλά το θέμα δεν είναι εδώ...Όπως γνωρίζετε, το Youweekly.gr έχει εσωτερική πληροφόρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και μαθαίνει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και από τις διαρροές μας που είναι πάντα έγκυρες. Έτσι λοιπόν, φροντίσαμε να έχουμε πλήρη εικόνα για το τι συνέβη μετά το συμβούλιο, όταν επέστρεψαν στην καλύβα και τελικά το κοινό είχε σώσει τον Δρυμωνάκο.

Άνθρωπος της παραγωγής, αναφέρει στο Youweekly.gr ότι το κλίμα μέχρι να φτάσουν ήταν πολύ ψυχρό: "Δεν μιλούσαν πολύ! Είχαν χωριστεί σε υπό-ομάδες και μουρμούραγαν μεταξύ τους!", ανεφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Αποχώρηση βόμβα στο Survivor; Παίκτης των Μαχητών για καφέ στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν έφτασαν στην καλύβα, όπου οι μάσκες έπεσαν! Ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τσακώθηκαν πολύ άσχημα με την Ξένια την οποία και κατηγόρησαν για τακτική: "Πήγες να κάνεις κακό στην ομάδα μόνο και μόνο για να κρατήσεις τις φίλες σου!", φώναζε συνέχεια ο Μιχάλης ενώ ο Νάσος απευθύνθηκε στην Δαλάκα, όπως αναφέρει ο άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr, λέγοντας: "Υποτίθεται εσύ μιλάς με την Ξένια και έπρεπε να το ανατρέψεις αυτό άσχετα με την κλίκα! Ή κοίταξες το συμφέρον σας και όχι αγωνιστικά;".

Από την άλλη ο Γιάννης Δρυμωνάκος που είναι πολύ ήρεμος, δεν θέλησε να επεκταθεί δείχνοντας απλά αδιαφορία! "Αυτοί που ήταν έξαλλοι ήταν ο Παπαργυρόπουλος και ο Μουρούτσος, αλλά τους πέρασε γρήγορα!"

Αυτή η απόφαση της Ξένιας προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα παιδιά, με την ένταση να σβήνουν τα κλάματα της Ξένιας η οποία πάλι ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς! Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά στο Youweekly.gr το κορίτσι δεν είναι καλά ψυχολογικά και θέλει να φύγει (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ). Έτσι έκανε και χθες! Μόλις πιέστηκε από τους συμπαίκτες της ζήτησε να αποχωρήσει ενώ την κράτησε στην καλύβα προσπαθώντας να της αλλάξει γνώμη η Κατερίνα Δαλάκα: "Εντάξει κλάματα και απειλές έχουμε συνέχεια. Ο ένας θέλει να φύγει, ο άλλος δεν μπορεί! Η Ξένια το λέει συνέχεια, το είπε και χθες, επομένως,... την περιμένουμε ότι κάποια στιγμή θα το κάνει οριστικά!"

Το θέμα είναι πως οι άντρες της παρέας αυτό που συμβαίνει με τις γυναίκες δεν μπορούν να το αντέξουν και την επόμενη φορά που θα πάρει κάποιος άντρας ατομική ασυλία... να είστε σίγουροι πως δεν θα "χτυπήσουν" τον εύκολο στόχο που είναι η Σπυροπούλου μόνο......