Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Το ξεκατίνιασμα και η νίκη!

Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Το ξεκατίνιασμα και η νίκη!

Πανικός και στο σημερινό επεισόδιο με την ένταση και την αγωνία να φτάνει στο "κόκκινο".

Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για ένα πολύ νόστιμο έπαθλο, όμως... πριν τον αγώνα θα υπάρξουν πολλά ξεκαθαρίσματα και στις δύο ομάδες, καθώς για άλλη μια φορά δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Το κλέψιμο στην ομάδα των Μαχητών.

Το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα των Μαχητών είναι το φαγητό και το γεγονός πως πολύ από τους παίκτες έχουν πιαστεί να τρώνε κρυφά. Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος "καρφώνει" τα κορίτσια της ομάδας του γι'αυτή την κίνηδη καθώς όταν βρίσκουν κάποιες καρύδες αντί να τις φέρουν στην ομάδα έχει τύχει να τις φάνε μόνες τους.

Βέβαια το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει στο παρελθόν φοβερό παρασκήνιο με τον Νικόλα Αγόρου και τον Θοδωρή Θεοδώροπούλο που και οι ίδιοι έκλεβαν καρύδες αλλά μπροστά στις κάμερες κατηγορούσαν μόνο τους άλλους (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Το ξεκαθάρισμα στους Διάσημους.

Μία μικρή παρεξήγηση μεταξύ των γυναικών και συγκεκριμένα μεταξύ της Όλγας Φαρμάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φτάνει στο τέλος καθώς όλες οι γυναίκες αποφασίζουν αυτό που έχουν μέσα τους να το βγάλουν και να το λύσουν ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Spoiler: Χαμός στο Ελλάδα - Τουρκία! Το ξύλο και οι παίκτες που θα μπουν στον αγώνα! Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα!

Ο αγώνας και η μεγάλη νίκη.

Σήμερα θα δούμε έναν συγκλονιστικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων όμως μόνο ένας θα καταφέρει να κερδίσει.

Οι Διάσημοι θα καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί τους; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι Μαχητές θα αντισταθούν θα γυρίσουν το παιχνίδι σε ένα απίστευτο ντέρμπι όμως οι Διάσημοι είναι ασταμάτητοι!