Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Παραλίγο ξύλο στους Μαχητές! Κλάματα και φωνές!

Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Παραλίγο ξύλο στους Μαχητές! Κλάματα και φωνές!

Ένα σούπερ ανατρεπτικό επεισόδιο θα δούμε σήμερα...

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο Survivor και οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για τη νίκη. Μαχητές και Διάσημοι θα πέσουν στην αρένα για το έπαθλο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ευχήθηκαν στην Φαρμάκη να βγάλει καρκίνο και απάντησε δημόσια η αδερφή της! Το αισχρό μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα!

Ο χαμός στην καλύβα των Μαχητών και ο τσαμπουκάς.

Ένα απίστευτο σκηνικό θα γίνει στην καλύβα των Μαχητών καθώς ο Ηλίας και ο Θοδωρής θα επιτεθούν χωρίς προηγούμενο στην Μελίνα και την Ροδάνθη κατηγορώντας τες για ψέματα.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής θα μιλήσει τόσο απότομα στην Μελίνα η οποία θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα δηλώσει πως δεν μπορεί άλλο όλο αυτό που γίνεται.

Από την άλλη η Ροδάνθη η οποία είναι πολύ χαμηλών τόνων θα ξεσπάσει και θα αρχίσει να φωνάζει στον Ηλία ο οποίος την κατηγορεί συνεχώς για ψέματα.

Δείτε ακόμη: Αποχώρηση βόμβα στο Survivor; Παίκτης των Μαχητών για καφέ στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τον "πυροσβέστη" της υπόθεσης θα τον κάνει ο Αγόρου ο οποίος θα μπει στην μέση όταν ο Ηλίας θα πλησιάσει επιθετικά την Ροδάνθη κι εκείνος έντονα θα του κάνει παρατήρηση για τον τρόπο που μιλάει σε ένα κορίτσι 19 χρονών!

Το νέο αγώνισμα και η μεγάλη νίκη!

Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν σε έναν νέο στίβο μάχης ο οποίος, θα τους δυσκολέψει αρκετά καθώς είναι πολύ απαιτητικός!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Γι'αυτό πετάνε εκτός Αγόρου! Το περιστατικό και η κλοπή με τον Θοδωρόπουλο που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι οι Διάσημοι θα πάρουν μεγάλο προβάδισμα σήμερα, ωστόσο... η σίγουρη διαρροή λέει ότι νικητές είναι οι..... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

TAGS