Survivor 2: Το ξέσπασμα της Δαλάκα, το παράπονο του Μουρούτσου, η ειρωνεία και το bullying στην Μελίνα! Όσα είδαμε χθες...

Survivor 2: Το ξέσπασμα της Δαλάκα, το παράπονο του Μουρούτσου, η ειρωνεία και το bullying στην Μελίνα! Όσα είδαμε χθες...

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε και το Youweekly.gr είναι εδώ και συγκέντρωσε για εσάς όλες τις στιγμές που μας τσάντισαν, μας εκνεύρισαν.

Καυγάδες, εντάσεις, συμφιλιώσεις και ένας δυνατός αγώνας δεν έλειψε από το χθεσινό επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα άγριο ξέσπασμα με το καλημέρα σας είχε η Κατερίνα Δαλάκα!

Η ίδια με το που ξεκίνησε το επεισόδιο ακούστηκε να συζητάει με την Φαρμάκη για τις αποχωρήσεις! «Δεν ήρθα για να πληγώσω κανέναν! Πάντα προστάτευα τους αδύναμους! Δεν ξέρω τι συνέβη και γίναμε έτσι» είπε η Κατερίνα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Άγριος καυγάς Σπυροπούλου-Δαλάκα με χαρακτηρισμούς! «Η Ξένια θα έφερνε και νίκες εσύ είσαι μόνο για...» Αποκλειστικό!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα οέο; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άγριο χώσιμο από παίκτρια των Μαχητών στην Σπυροπούλου!

Η ίδια δεν δίστασε να την καρφώσει κανονικά! Η «μαχήτρια» λοιπόν έχει πάρει φόρα και κράζει κανονικά! «Δεν την συμπαθώ καθόλου! Πάλι την κράτησαν μέσα; Νομίζει ότι είναι κάποια....» είπε και την στόλισε η παίκτρια που συζητούσε στην καλύβα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το ότι έφυγε η Ξένια από το Survivor έκανε τη Δαλάκα να καταλάβει, να μαζευτεί και να καταπιεί το τεράστιο εγώ της που είναι πιο μεγάλο και από τον Άγιο Δομίνικο!

Εξηγούμαστε... Έπιασε ο Μουρούτσος την Κατερίνα Δαλάκα και της ξηγήθηκε στα ίσια και παλικαρίσια! Της είπε «Ακου κορίτσι μου, μάζεψε αυτά που είπες και μας πρόσβαλες για κλίκα, κλέφτες κλπ, ζήτα συγγνώμη για 3η φορά κι έλα να γίνουμε ομάδα!» Η Δαλάκα , που τον άκουγε σαν μετανοημένη Μαγδαληνή, απλά κουνούσε το κεφάλι συγκαταβατικά και στο τέλος φυσικά μαζεύτηκε και είπε ότι μιλούσε το τελευταίο διάστημα η κούραση και ότι της έλειπαν

Ο Μουρούτσος της έκοψε τον βήμα αλλά άφησε να εννοηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ότι την πιστεύει 50 -50! Άφησε δηλαδή να περάσει το νόημα ότι είναι η 3η συγγνώμη για το ίδιο θέμα και περιμένει πως θα εξελιχθεί η σχέση τους στο παιχνίδι! Πάντως η πραγματικότητα είναι ότι η Δαλάκα έχε στοχοποιηθεί από την ομάδα και την περιμένουν στην γωνία! Δείτε το βίντεο:

Αυτό που συμβαίνει στην ομάδα των Μαχητών προφανώς έχει αφήσει το τηλεοπτικό κοινό άναυδο! Η κλίκα του Φραουλίτσα και του ΟΜΟ - Τεό έχει πάρει τα πάνω της και ξεσπάνε πάνω στην Μελίνα!

Δείτε ακόμη: Χάρης Γιακουμάτος: Όταν έπαιζε σε τηλεοπτική σειρά πριν το Survivor! Που τον έχεις ξαναδεί;

Ο τρόπος του είναι προφανέστατα απαράδεκτος! Μια ολόκληρη ομάδα χαίρεται που ο Ηλίας είναι στο νοσοκομείο και επίσης μια ολόκληρη ομάδα κάνει γυμνάσια στην Μελίνα η οποία προσπαθεί με όλους τους τρόπους να επιβιώσει! Το φοβερό είναι ότι ακόμη και η Ροδάνθη έχει βγάλει μια γλώσσα πολύ πιο πάνω από το μποι της και εκεί που έβριζε τον Τεό και τον Φράουλα τώρα τα χώνει σε Μελίνα και Ηλία! Δείτε το βίντεο:

Μπορεί να συμπαθούμε την Σπυροπούλου για την προσπάθειά της αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η κοπέλα δεν έχει καμία φρεσκάδα στο παιχνίδι και τρέχει σαν την γιαγιά μου την Ευτέρπη που είναι 65 χρονών!

Με λίγα λόγια στο Survivor η Κωνσταντίνα δεν έχει κανένα ξέσπασμα, καμία έκρηξη και δεν έχει και καμία βελτίωση από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι! Αυτό σήμερα φάνηκε καθώς στην πίστα κόλλησε τουλάχιστον 2 φορές και η Φαρμάκη όταν πήγε στον πάγκο της έλεγε ότι τα πήγε πολύ καλά!

Το φοβερό είναι ότι η Σπυροπούλου την πίστευε κιόλας! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άλλα περιμένανε και άλλα τους ήρθαν!

Ο Τανιμανίδης ξεκίνησε να μιλάει για εκπλήξεις αλλά...Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι λόγω παλίρροιας δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο σπίτι τους και θα πρέπει να μετακομίσουν σε άλλη καλύβα και σε άλλη παραλία προκειμένου να μην κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα!

Το θέμα είναι ότι ο Τανιμανίδης μίλησε για έκπληξη και οι κακόμοιροι περίμεναν φαγητό! Δείτε την απογοήτευση στα πρόσωπά τους:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή και μάλιστα από το πρωί!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς! Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Λίγο μετά την αρχή του επεισοδίου λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει πως θα κερδίσουν οι Μαχητές και έτσι έγινε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ένα μεγάλο παράπονο είπε ότι έχει από την παραγωγή του Survivor ο Μουρούτσος!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αυτή είναι η Βαρβάρα, η «καυτή» σύντροφος του Γιάννη Δρυμωνάκου!

Όμως όχι, μην μπερδεύεστε! Ο ίδιος δεν τα έβαλε με το Τούρκο παραγωγό αλλά είπε ότι όλοι οι παίκτες είναι τόσο καλοί που τα αγωνίσματα είναι δύσκολα! Δείτε το σχετικό βίντεο: