Survivor 2 - Αποκάλυψη: Ξύλο μετά το τέλος του Ελλάδα - Τουρκία! Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες!

Survivor 2 - Αποκάλυψη: Ξύλο μετά το τέλος του Ελλάδα - Τουρκία! Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες!

Καθηλωμένο έμεινε το κοινό στο χθεσινό επεισόδιο και στην μεγάλη αναμέτρηση που όλοι περιμένατε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία!

Το Athensmagazine.gr από τη πρώτη στιγμή σας είχε μεταφέρει το ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και μετά την διαρροή!

Σήμερα όμως εμείς σας έχουμε μια ακόμα αποκάλυψη! Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες αμέσως μετά τα τέλος του αγώνα ανάμεσα στις δύο χώρες έπεσε..."ξύλο" ανάμεσα σε δύο παίκτες! Βλέπετε οι Τούρκοι θεωρούσαν πως θα επικρατήσουν εύκολα της Ελλάδας και μόλις είδαν τα "σκούρα" τα νεύρα ανέβηκαν!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το άγνωστο παρελθόν της "Iron Barbie" και του Σώζων! Το "παρατράγουδο" και το άγνωστο δράμα!

Ποιοι ήταν αυτοί οι παίκτες; Όχι μην ανησυχείτε δεν πρόκειται για κάποιον Έλληνα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, αλλά για δύο συμπαίκτες Τούρκους! Οι παίκτες μάλιστα απολογήθηκαν στο (τουρκικό) συμβούλιο του νησιού απέναντι στις αδερφές τους και τις γυναίκες τους "επειδή τις τρόμαξαν" και υποσχέθηκαν, δε, ότι δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό.

Για ποιος παίκτες πρόκειται; Για τους Turabi και Andem! Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκοι παίκτες έρχονται στα χέρια στο φετινό Survivor και σας θυμίζουμε και το περιστατικό με τους Ρουμάνος που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Άρχισαν τα όργανα με την Λαπάτη! Η σχέση από το παρελθόν με παίκτη των Μαχητών και το φλερτ που φούντωσε!

Μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατσούν, δείχνει να είναι αγανακτισμένος με αυτή την κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει αυστηρά μέτρα, όπως η απομάκρυνση των παικτών!