Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Σώζωντα με την Σπυροπούλου που δεν είδαμε! Η ειρωνεία και η μεγάλη αδικία! Τι συνέβη;

Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Σώζωντα με την Σπυροπούλου που δεν είδαμε! Η ειρωνεία και η μεγάλη αδικία! Τι συνέβη;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το "πέσιμο" του Σώζωντα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην καλύβα των Διάσημων. Ο νέο παίκτης του ριάλιτι θαύμασε λίγο παραπάνω από το κανονικό την παρουσιάστρια και το Twitter γλέντησε κανονικά (Δείτε τα σχόλια εδώ).

Που να ήξερε όμως ο Σώζωντας, ότι το φλερτάκι αυτό θα του έβγαινε ξινό, μιας και η Κωνσταντίνα δεν είναι καμία "άβγαλτη" που δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποια πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Όταν ο Σώζων αποθέωνε την Κωνσταντίνα, εκείνη αμήχανα τον ευχαριστούσε... Όμως όταν έκλεισαν οι κάμερες όλα άλλαξαν!

Όπως αναφέρει η πηγή μας στο Youweekly.gr, ένα περιστατικό απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο... όταν έκλεισαν οι κάμερες η Κωνσταντίνα δεν του χαρίστηκε του Σώζωντα. Η ίδια, θεώρησε πως όλο αυτό το κάνει ειρωνικά και ήθελε να "παίξει" μαζί της για να δημιουργήσει εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι έμεινε χωρίς δική της εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!

"Δεν του φώναξε ακριβώς, του μιλούσε με έντονο τρόπο, ότι αυτό που έκανε δεν ήταν έντιμο καθώς εκείνη το εξέλαβε ειρωνεία προς το πρόσωπο της, αλλά της το έλεγε έτσι που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Βέβαια, έχε στα υπόψιν σου ότι ο Σώζων στα μισά του παιχνιδιού ήταν στην Ελλάδα, άρα ξέρει ότι το κοινό συμπαθεί την Κωνσταντίνα. Οπότε δεν ήταν απαραίτητο να της το είπε για εκείνη, δηλαδή να την παινέψει, μπορεί να της το είπε για να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.", είπε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr άνθρωπος της παραγωγής και συνέχισε....

"Η Κωνσταντίνα αυτό δεν το ήξερε απόλυτα, οπότε το πήρε λίγο στραβά! Δεν τσακώθηκαν αλλά τον έβαλε στην θέση του και τον είχε σε κάποια απόσταση! Εκείνος της εξηγούσε ότι τη θαύμαζε από πάντα... αλλά δεν σωζόταν το πράγμα", κατέληξε!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Άρχισαν τα όργανα με την Λαπάτη! Η σχέση από το παρελθόν με παίκτη των Μαχητών και το φλερτ που φούντωσε!

Όπως και να έχει, το κομμάτι "εκπομπή" είναι κάτι που πονάει πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ήταν αναμενόμενο να αντιδράσει...Με τον Σώζωντα όμως... θα δούμε πολλά! Να το περιμένετε αυτό που σας λέμε εδώ στο Youweekly.gr... δεν μπορούμε να σας πούμε παραπάνω λεπτομέρειες ακόμη!