Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και η αποχώρηση "βόμβα"!

Survivor Spoiler για το σημερινό αγώνισμα! Ποια ομάδα κερδίζει; 

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και η αποχώρηση

Χαμός και σήμερα στον Άγιο Δομίνικο μιας και οι ισορροπίες έχουν χαθεί και από τις δύο ομάδες!

Συγκεκριμένα στην καλύβα των Διάσημων ένας παίκτης έχει καταφέρει και έχει αναστατώσει μια ολόκληρη παραλία με τους συμπαίκτες του να είναι τρομερά εκνευρισμένοι με αυτό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκλειστικό: Το θερμό επεισόδιο μεταξύ Ηλία - Θοδωρή! Ποιος φταίει στην πραγματικότητα;

Η καλύβα των Διάσημων και η ένταση.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έχει μεγάλη ένταση και με τον δικό του τρόπο έχει καταφέρει να εκνευρίσει όλη την ομάδα του! Ο νέος παίκτης όμως,... στο στόχαστρο της κόντρας του έχει βάλει την Εύη Σαλταφερίδου η οποία δεν θα του χαριστεί!

Φυσικά το Youweekly.gr σας ενημέρωσε τι συμβαίνει στα παρασκήνια με τον Σώζων και τους υπόλοιπους παίκτες και αυτό που γίνεται δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνει στην τηλεόραση (Διαβάστε όλο το απίστευτο παρασκήνιο εδώ)

Οι Μαχητές και η αποχώρηση.

Οι Μαχητές από την άλλη έχουν πολλά μυστικά ωστόσο οι εντάσεις δεν λείπουν ούτε από την ομάδα τους! Ωστόσο αυτό έχουν μάθει να το απομονώνουν και να δινουν το 100% στο αγώνισμα!

Όμως μία οικειοθελής αποχώρηση όπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα φέρει τα πάνω κάτω αν δεν αλλάξει κάτι...Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι.

Το αγώνισμα και η νίκη.

Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο άνεσης! Όμως ένας θα τα καταφέρει.

Το μεγάλο φαβορί της βραδιάς είναι οι Μαχητές όμως... σίγουρη διαρροή θα σας έχουμε το βράδυ όπως κάθε φορά, λίγο πριν το επεισόδιο εδώ στο Youweekly.gr...

TAGS