Survivor 2: Το σοκαριστικό ατύχημα του Ηλία Γκότση που δεν γνώριζε κανείς! Η διάσωση από θαύμα και ο κρυφός του φύλακας άγγελος!

Survivor 2: Το σοκαριστικό ατύχημα του Ηλία Γκότση που δεν γνώριζε κανείς! Η διάσωση από θαύμα και ο κρυφός του φύλακας άγγελος!

Ο Ηλίας Γκότσης εξελίχθηκε σε έναν δυνατό παίκτη για το Survivor 2 και τους μαχητές κάτι που όσοι τον γνώριζαν καλά περίμεναν από την πρώτη στιγμή, αφού ο χαρακτήρας του είναι ιδιαίτερα σκληρός, ειδικά μετά από όσα πέρασε στο παρελθόν!

Ο 29χρονος με καταγωγή από το Ναύπλιο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα έχει ένα μυστικό που λίγοι γνώριζαν: Στην παιδική του ηλικία ένα ατύχημα τον στιγμάτισε! Σώθηκε από θαύμα, όταν ένας μυστηριώδης άνδρας τον μετέφερε στο νοσοκομείο την τελευταία στιγμή! Διαβάστε παρακάτω...


Ο κολλητός του φίλος αποκάλυψε στο Λοιπόν ένα άγνωστο περιστατικό της παιδικής του ηλικίας. Ο Ηλίας Γκότσης όταν ήταν 11 χρονών είχε ένα ατύχημα και χτύπησε στο κεφάλι του. Ο πατέρας του όταν τον είδε τα έχασε και ένας άγνωστος άντρας δέχτηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του. Μπορεί από τότε να μην τον έχει ξαναδεί, αλλά μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, αφού ο Ηλίας τον θεωρεί τον φύλακα-άγγελό του. Από τότε, μάλιστα, έχει αποκτήσει φοβία με τις ενέσεις και τις σύριγγες, αφού χρειάστηκαν πάνω από 11 ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία.

Δείτε ακόμη: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!

Μια μεγάλη αγάπη που έχει ο μαχητής του Survivor και ελάχιστοι γνωρίζουν είναι η ζωγραφική. Το ταλέντο του το έδειξε όταν ήταν τριών ετών και εντυπωσίασε τους γονείς του. Μάλιστα, η αδελφή του ήταν εκείνη που πρώτη είδε έργα του. «Ο Ηλίας έχει ταλέντο στη ζωγραφική αλλά το κρατούσε για τον εαυτό του, δεν ήθελε να δειχθεί» είπε ο κολλητός του, ο οποίος αποκάλυψε ότι η γιαγιά και ο παππούς του Ηλία είχαν τελειώσει την Σχολή Καλών Τεχνών.