Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και το "ξύλο" με τον Σώζοντα!

Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και το

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο στο Survivor. Μπορεί να κάναμε ένα διάλειμμα εξαιτίας του Πάσχα ωστόσο το ριάλιτι επιστρέφει δυνατά με καυγάδες, εντάσεις και τραυματισμούς.

Εμείς φυσικά στο Youweekly.gr είμαστε εδώ για τις καθιερωμένες όπως πάντα πληροφορίες μας πριν παιχτεί το επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαβορί του ριάλιτι!

Η ένταση στους Διάσημους και το ξύλο με τον Σώζοντα.

Μεγάλη ένταση και αντιπαλότητα υπάρχει στην ομάδα των Διάσημων καθώς οι περισσότεροι δεν θέλουν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Συγκεκριμένα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνονται να λένε ότι θα ήθελαν να μην είχαν διαλέξει αυτόν, όταν ήρθαν οι νέοι παίκτες αλλά τον Πάνο Θεοδώρου.

Από την άλλη ο Σώζων, δείχνει τρομερά εκνευρισμένος και "απειλεί" ότι την επόμενη φορά που θα δει τέτοια συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του μπορεί να γίνει και βίαιος ενώ ταυτόχρονα, καρφώνει τον Μιχάλη Μουρούτσο για θέατρο.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: O Τούρκος παραγωγός φέρνει στην Ελλάδα το πιο σκληρό αγώνισμα; Η τελική μάχη που έχει φέρει τους πιο πολλούς τραυματισμούς!

Ο αγώνα, οι τραυματισμοί και ο νικητής!

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα. Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο φαγητού το οποίο θα είναι λαχταριστό και... επίκαιρο! Ωστόσο δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί καθώς όπως φαίνεται στο τρέιλερ η Μελίνα θα πέσει με αποτέλεσμα να σταματήσει το αγώνισμα.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Μελίνας! Το σκάνδαλο με τον Κασιδιάρη και το ερωτικό τρίγωνο!

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο τραυματισμός της δεν θα είναι τόσο σοβαρός ώστε να της στερήσει την θέση της.

Από εκεί και πέρα... Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του αναφέρουν ότι μεγάλο φαβορί σήμερα είναι οι Μαχητές, κάτι που ανατράπηκε, όπως αναφέρει η οριστική διαρροή μας, αφού την νίκη απέκτησαν οι Διάσημοι (Δείτε εδώ)! Σίγουρη διαρροή όμως όπως κάθε μέρα λίγο πριν το επεισόδιο, εδώ στο Youweekly.gr. Μείνετε συντονισμένοι!

TAGS