Αποκάλυψη "φωτιά" στο Survivor 2: Το ζευγάρι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς! Όλη η αλήθεια ...

H αλήθεια για το νέο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Δήμητρα Παυλάτου
Δήμητρα Παυλάτου
Αποκάλυψη

Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες για το κρυφό ζευγάρι στο Survivor 2...

Δημοσιεύματα θέλουν 2 παίκτες να είναι ερωτευμένοι και να έχουν δημιουργήσει δεσμό, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν. Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr σας είχε φέρει στην δημοσιότητα ένα έντονο φλερτ που είχε δημιουργηθεί στους Διάσημους (Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται), ωστόσο αυτή η αποκάλυψη αφορά τους Μαχητές. Δύο παίκτες των Μαχητών έχουν σχέση...

Ο λόγος για την Ζωή Ανδρονικίδου και τον Νίκο Θωμά, που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso είναι μαζί και έχουν αναπτύξει ερωτική σχέση μετά το παιχνίδι. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους, η Ζωή βρέθηκε στην Αθήνα για το weekend και δεν ξεκόλλησε από το πλευρό του καλογυμνασμένου κινηματογραφιστή! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακούγεται πως η ξανθιά Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια του tae kwon do φιλοξενήθηκε στο σπίτι του!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Μελίνας! Το σκάνδαλο με τον Κασιδιάρη και το ερωτικό τρίγωνο!

Το Youweekly.gr ωστόσο, επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του Νίκου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το "νεό ζευγάρι" της πόλης. Ο άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του μας είπε:

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαβορί του ριάλιτι!

"Κάνουν παρέα, ξέρω ότι περνούν χρόνο μαζί, ωστόσο δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, έχει δημιουργηθεί μία τρυφερή φιλία, να στο πω έτσι... έχουν έρθει κοντά... αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν θα ονομαστούν "ζευγάρι", ή είναι ένα περαστικό φλερτ. Αυτό που τους ενώνει κυρίως όμως είναι η φιλία!", είπε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr ο συγκεκριμένος άνθρωπο.

Τώρα από εκεί και πέρα. Βλέποντας και κάνοντας!

TAGS