Survivor 2: Οι κατηγορίες του Χάρου στον Κρητικό για διπροσωπία, το καρφί της Δαλάκα στον Σώζοντα και τα κλάματα της Ντάριας! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Οι κατηγορίες του Χάρου στον Κρητικό για διπροσωπία, το καρφί της Δαλάκα στον Σώζοντα και τα κλάματα της Ντάριας! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ροδάνθη στο σημερινό πεεισόδιο τοποθετήθηκε για το πως το κοινό την έσωσε για άλλη μια φορά απο0 την αποχώρηση.

Η ίδια, πέταξε το καρφί της προς του παίκτες που «έφαγε» στην ψηφοφορία λέγοντας «Δεν είπα ότι το κοινό με έσωσε επειδή με αγαπάει - εννοώντας ότι θα με κρατήσει μέχρι το τέλος- απλώς τα άτομα ποθυ ήταν υποψήφια μαζί μου είχαν εκτεθεί περισσότερο από εμένα , με αποτέλεσμα να μην την σώσει το κοινό»., είπε χαρακτηριστικά.

Η Μελίνα, συμπληρώνει στις δηλώσεις της ,λέγοντας: «Η Ροδάνθη νομίζει ότι την θεωρούμε χαζή επειδή είναι μικρή- κάτι που είναι λάθος- αλλά η ίδια, συνηθίζει να παρεξηγείται με άτομα, να τα κρατάει μέσα της και μην τα λύνει. Γι' αυτό απομονώνεται». Δείτε απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μετά το Πάσχα- επιστρέφοντας στις οθόνες μας- αποφάσισε να «σταυρώσει» τον Στέλιο Κρητικό, με απίστευτα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, που πραγματικά δεν έχουν ξανακουστεί.

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα με πολύ θυμό, είπε: «Ο Στέλιος Κρητικός έδειξε σήμερα την υποκρισία του, καθώς του είπα να γράψει πάνω στο δέντρο και είπε ότι δεν θα το κάνει για να μην χαλάσει την φύση. Όταν χάλαγε την φύση για να κάνει μονόζυγο και όταν έκοψε ένα κομμάτι δέντρου για να κάνει σκάκι- αυτό δεν την χάλασε; Υποκρισία!».

Ενώ, συνέχισε : «Από την άλλη, λέει συνέχεια για την καριέρα του που του λείπει και τα κατορθώματα του. Εγώ δεν ξέρω τι να πω- Ο Μουρούτσος από την άλλη τον είχε από κοντά- μάλλον για να τον χειροκροτάει στα θεατρικά που κάνει», είπε έντονα μεταξύ άλλων, πετώντας τα βέλη του και για τους δύο παίκτες

Ενώ συνέχισε «καρφώνοντας» τις τεμπέλες παίκτριες των Διάσημων, λέγοντας: «Όλο λένε ότι θα κάνουνε κάτι και τελικά κάνουν χαβαλέ και περνάνε ωραία- κάνουν παρεούλα στην φύση» Δείτε το απίστευτο απόσπασμα και τις ανεκδιήγητες εκφράσεις του!

Η Μελίνα Μεταξά, με το πάθος που την διακρίνει σε κάθε κούρσα που κάνει, έτσι και απόψε μπήκε δυνατά στον στίβο μάχης.

Μια άτσαλη κίνηση την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να χτυπήσει.

Οι παίκτες τόσο της ομάδας της όσο και των Διασήμων, κοιτούσαν αποσβολωμένοι! Εκείνη τη στιγμή δεν φάνηκε να έχει πάθει κάτι καθώς η Κύπρια παίκτρια συνέχισε κανονικά να τρέχει.

Μετά από αρκετή ώρα και λίγο πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ματς ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η παίκτρια των Μαχητών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού και πως περιθάλπτεται από τον γιατρό της παραγωγής.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά! Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό της Μελίνας Μεταξά και την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε πρώτο την διαρροή!

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά οι νικητές, όπως σας είχαμε ενημερώσει είναι οι Διάσημοι έναντι των μαχητών- με σκορ 10-9 υπέρ των Διασήμων (Δείτε εδώ).

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Δείτε στο βίντεο του Youweekly.gr, το βίντεο στο σχετικό απόσπασμα:

Η Κατερίνα Δαλάκα για αρκετό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από διάφορα προβλήματα υγείας και από τραυματισμούς που της κόστισαν σε αγωνιστικό επίπεδο αφού δυσκολευόταν να φέρει νίκες στην ομάδα της.

Στο σημερινό επεισόδιο η Κατερίνα φάνηκε να ξαναβρίσκει τον εαυτό της αφού άρισε νίκες στην ομάδα των Διασήμων και ήταν αυτή που έκανε και το τελικό 10-9 που εξασφάλισε το πασχαλινό τραπέζι για τους συμπαίκτες της.

Η ίδια δήλωσε την χαρά της στον Σάκη που την ρώτησε αλλά οι χρήστες του twitter φαίνεται πως το χάρηκαν περισσότερο από την ίδια! Δείτε το video με τις δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα:

Οι επιδόσεις του Μαχητή Πάνου ενθουσίασαν τους Διασήμους που εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους σε συζήτηση που είχαν στην παραλία.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είπε πως όταν ήταν να κάνουν την επιλογή για τους παίκτες εκείνος είχε υποστήριξει να πάρουν στην ομάδα τους τον Πάνο και όχι τον Σώζων.

Η Κατερίνα Δαλάκα από την άλλη, είπω πως αν είχε την δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα άλλαζε τον Σώζων με τον Πάνο θα το έκανε...

Η παίκτρια των Διασήμων έχει μετανιώσει για την επιλογή της όμως δεν είπε on camera το γιατί...Δείτε το βίντεο:

Το αποψινό έπαθλο έκανε την Ντάρια να λυγίσει και να βάλει τα κλάματα.

Ένα πλήρες πασχαλινό τραπέζι την έκανε να θυμηθεί και να νοσταλγήσει την οικογένεια της και να ξεσπάσει.

"Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου... Αλήθεια... Εδώ που είμαστε με τον ήλιο... δεν συνειδητοποίησα ότι είναι Πάσχα... Μου το θύμισε το σημερινό έπαθλο..." είπε η παίκτρια των Μαχητών μέσα σε λυγμούς. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το σημερινό έπαθλο στα Survivor- το Πασχαλινό τραπέζι είναι ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα του παιχνιδιού!

Όπως είδαμε και σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr, το έπαθλο κέρδισαν οι Διάσημοι (Δείτε εδώ). Το θέμα είναι, ότι όπως θα αποκαλύψουμε- δεν το κέρδισαν τίμια και στην πραγματικότητα το έκλεψαν.

Στα πλάνα που θα σας δείξουμε καρέ-καρέ, σας αποκαλύπτουμε ότι όταν ο Μουρούτσος έφτασε την Δαλάκα για να ρίξει τις βολές- θα έπρεπε να της ακουμπήσει το χέρι.

Για να γίνει στην πραγματικότητα η αλλαγή της σκυτάλης! Όπως θα δείτε-αν παρατηρήσετε πολύ προσεκτικά το βίντεο- Ο Μουρούτσος δεν ακουμπάει το χέρι της Κατερίνας Δαλάκα. Άρα, στη πραγματικότητα η αλλαγή δεν ισχύει και σύμφωνα με τους κανονισμούς του Survivor, θα έπρεπε η Δαλάκα να μην χτυπήσει τις βολές ή διαφορετικά θα έπρεπε να γυρίσει και να χτυπήσει το χέρι του συμπαίκτη της.

Αυτό, δεν έγινε και η Κατερίνα κέρδισε στα δευτερόλεπτα εκείνα που της επέτρεπαν να κάνει την ανατροπή.

Όχι ότι δεν το άξιζαν το έπαθλο οι Διάσημοι- αλλά στη πραγματικά θα έπρεπε να το κερδίσουν τίμια. Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο του Youweekly.gr

TAGS