Survivor - Παρασκήνιο: Σε μπελάδες έβαλε την Σαλταφερίδου ο Σώζων! Η παραβίαση των κανόνων, το βέτο της παραγωγής και η "απειλή" για αποχώρηση!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Παρασκήνιο: Σε μπελάδες έβαλε την Σαλταφερίδου ο Σώζων! Η παραβίαση των κανόνων, το βέτο της παραγωγής και η

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στην καλύβα των Διάσημων!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor και μάλλον μπήκε για να κάνει τις αποκαλύψεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor: Στα "μαχαίρια" Τανιμανίδης - Λιανός! Το συμβόλαιο που έφερε την ένταση στον Σάκη!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Εύη Σαλταφερίδου ήρθε αντιμέτωπη μαζί του, καθώς αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες, ότι η συγκεκριμένη παίκτρια είχε μιλήσει κρυφά με τον Νικόλα Αγόρου από τους Μαχητές και του μετέφερε πληροφορίες από την οικογένεια του, καθώς η Εύη πριν μπει στο Survivor τους συνάντησε έξω. Κανείς όμως δεν έμαθε τι του ειπε.. (Δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η Εύη υποστήριξε ότι του έδωσε απλώς χαιρετισμούς από την οικογενεια του, επειδή τυγχάνει να γνωρίζει τον κολλητό του φίλο, όμως το θέμα δεν είναι τόσο απλό... Θα σας κάνουμε μία αποκάλυψη σήμερα που ίσως να μην την γνωρίζετε.

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνία και η "στημένη" ήττα των Μαχητών στην ασυλία!

Οι παίκτες των Διάσημων, απαγορεύεται κατηγορηματικά να μιλάνε κρυφά ή για πολύ ώρα με τους παίκτες των Μαχητών! Όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr οι αποκαλύψεις αυτές του Σώζοντα on camera, έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την Εύη Σαλταφερίδου καθώς άνθρωποι της παραγωγής μετά από αυτό αναγκάστηκαν να την προσεγγίσουν και να της υπενθυμίσουν τους κανόνες.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, ειδικά μετά τις κλοπές και τα κρυφά "σκασίματα" από τις παραλίες, αναφέρουν ότι η παραγωγή έχει γίνει πολύ αυστηρή με αυτό. Μάλιστα, προειδοποίησαν ότι σε περίπτωση που κάποιος παραβεί μόνος του κανόνες, θα αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες από το ριάλιτι επιβίωσης. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά παίκτης από την μία ομάδα να μεταφέρει πληροφορίες στους άλλους...

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκάλυψη: Παίκτρια των Μαχητών πηγαίνει στους Διάσημους! Ο λόγος για την...

Μάλλον ο Σώζων βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να στείλει την Εύη εκτός παιχνιδιού και γι'αυτό το έκανε δημόσια, και από την στιγμή που έγινε δημόσια και το τηλεοπτικό κοινό έμαθε για την παραβίαση των κανόνων, αφού η επικοινωνία με τους αντιπάλους είναι στους κανόνες, τότε αναγκάστηκαν να επέμβουν και μάλιστα δραστικά "τρίζοντας" τους τα δόντια... Όπως καταλαβαίνετε... έρχεται "μάχη" με τον Σώζωντα!