Survivor 2: Η διπροσωπία της Μελίνας, οι κατηγορίες του Χάρου για Σαλταφερίδου και Αγόρου και το μπάχαλο στο συμβούλιο! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Η διπροσωπία της Μελίνας, οι κατηγορίες του Χάρου για Σαλταφερίδου και Αγόρου και το μπάχαλο στο συμβούλιο! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Οι απανωτές ήττες τους έχουν στοιχίσει σε έπαθλα φαγητού και γι' αυτό οι γκρίνιες στην παραλία των Μαχητών δεν έχουν τελειωμό!

Για άλλη μια φορά προσπαθούν να βρουν τι και ποιος φταίει που χάνουν συνέχεια οι παίκτες. Η Μελίνα Μεταξά, η οποία αν και τραυματισμένη χθες έπαιξε, "κάρφωσε" την Ροδάνθη ως υπαίτια για τις ήττες! Τι είπε;

"Με πληγώνει όταν ο γιατρός μου απαγορεύει να παίξω και εγώ παίζω και κάνω το πόδι μου χειρότερα. Με πληγώνει όταν βλέπω άλλα άτομα να μην ενδιαφέρονται καθόλου, όπως, εμφανέστατο παράδειγμα είναι η Ροδάνθη, που μπορεί να χάσει έναν αγώνα τρεις φορές και οκ... απλά έχασε τρεις φορές! Δεν κάνει τίποτα άλλο! Ούτε στην Καλύβα. Δεν μπορώ να πω ότι συνεισφέρει κάπου... Αυτό όσο περνάει ο καιρός δεν είναι όμορφο... Δεν βοηθάει.
Σε μια ομάδα, σε ένα σύνολο, εγωισμοί δεν χωράνε!" είπε η Μελίνα...Δείτε το video:

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, οι παίκτες είχαν πάρει τις θέσεις τους για να τους μιλήσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Σώζωντα αφού τον ρώτησε για το χθεσινό γράμμα που διάβασε με αποστολέα την ξαδέρφη του.

Ο Χάρος, ο οποίος χθες "λύγισε" διαβάζοντας το γράμμα της ξαδέρφης του, εξήγησε oncamera όλο το συγκλονιστικό περιστατικό με τον σεισμό του 1999 που στέρησε στην αγαπημένη του "Σκου" (όπως χαρακτηριστικά την φωνάζει..) τον αδελφό της αλλά και τον πατέρα της...Δείτε την συγκλονιστική περιγραφή του Χάρου στου youweekly.gr:

Πολύ όμορφα λόγια ακούσαμε από το στόμα του Στέλιου Κρητικού για την πρώτη του σύζυγο! Ο παίκτης ο οποίος χθες διάβασε το γράμμα του γιου του με την υπέροχη μαντινάδα που του είχε γράψει θεώρησε χρέος του να ευχαριστήσει δημόσια την γυναίκα που μεγάλωσα τα δυο μεγάλα του παιδιά.

Ο παίκτης των Διασήμων μίλησε με τρυφερά λόγια την πρώτη του γυναίκα και την ευχαρίστησε που στέκεται βράχος δίπλα στα παιδιά του και είναι μια σπουδαία μητέρα και μας συγκίνησε! Δείτε tο όμορφο video στο youweekly.gr:

"Οσο και να εξελιχθείς τη Δαλάκα δεν την φτάνεις!" Αποθεωτική ατάκα για τις αγωνιστικές της ικανότητες δια στόματος... όχι κάποιου συμπαίκτη αλλά από τον αντίπαλο Κώστα Τσεπάνη που άφησε "κάγκελο" την Μελίνα Μεταξά! Τι έγινε όμως;

Η Μελίνα Μεταξά, είχε πλησιάζει τον Κώστα Τσεπάνη και προσπαθούσε να τον... "ψαρέψει" για να μάθει ποιες συμπαίκτριες του θεωρεί αδύναμες. Ο Κώστας μη θέλοντας να πάρει ξεκάθαρη θέση, απαντούσε άλλ' αντ' άλλων και προσπαθούσε να αποφύγει να απαντήσει. Η Μελίνα όμως, δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες και συνέχισε το μαρκάρισμα για να αποσπάσει αυτό που ήθελε να μάθει. Ο Κώστας, καταλαβαίνοντας πως δεν μπορεί να αποφύγει την απάντηση, άρχισε να μιλάει για τις αγωνιστικές ικανότητες των γυναικών συμπαικτριών του έναντι των αντιπάλων γυναικών!

Και κάπου εκεί ήρθε το... εγκεφαλικό για την Μελίνα! Αφού ο υδραυλικός Τσεπάνης δήλωσε πως όσο και να εξελιχθούν η Φελίσια και η Ροδάνθη την Δαλάκα δεν την φτάνουν! Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:

Οι παίκτες και των δυο ομάδων αγωνίστηκαν σκληρά για την ασυλία! Από την αρχή του αγωνίσματος είχαν μετατρέψει το παιχνίδι σε ντέρμπι!

Η νίκη κρίθηκε στον πόντο!

Και σήμερα το youweekly.gr από νωρίς το πρωί ήταν μαζί σας με ρεπορτάζ για το Survivor 2!

Προσπαθούμε πάντα οι πληροφορίες μας να τσεκάρονται δύο και τρεις φορές και τα ρεπορτάζ μας... πέφτουν μέσα και είναι έγκυρα!

Έτσι λοιπόν σας είχαμε γράψει ότι την ασυλία κερδίζουν οι Διάσημοι με σκορ 10-6 και έτσι έγινε! Δείτε το βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου η Μελίνα Μεταξά έκανε -όπως το χαρακτήρισε η ίδια- γκάλοπ στον Κώστα Τσεπάνη για το ποια θεωρεί αδύναμη παίκτρια. Λίγο πριν είχε δηλώσει πως ο υδραυλικός της ομάδας των Μαχητών δημιουργεί πρόβλημα στους στίβους μάχης λόγω του εγωισμού του αφού θέλει να αγωνίζεται ενώ δεν τα καταφέρνει...

Ολα καλά μέχρι εδώ αφού ο κάθε παίκτης on camera εκφράζει τις απόψεις του... Και κάπου εδώ έρχεται το μεγάλο αλλά! Αφού λοιπόν εξέφρασε την άποψη της οn camera, με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για τον συμπαίκτη της, πήγαν να διαγωνιστούν για την πολυπόθητη ασυλία.

Ο Κώστας Τσεπάνης μπήκε στον στίο μάχης απέναντι στον Μιχάλη Μουρούτσου και έφερε νίκη στην ομάδα του κάνοντας το σκορ 2-2. Ο λαχανιασμένος παίκτης πλησίασε τον πάγκο του και εκεί έγινε κάτι που μας έκανε και τρίβαμε τα μάτια μας! Η Μελίνα Μεταξά αποθέωσε τις αγωνιστικές ικανότητες του Κώστα!

Μήπως η δυνατή παίκτρια των Μαχητών ακολουθεί κάποια στρατηγική; Δείτε τα αποσπάσματα στο youweekly.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα σας....:

Ο κακός χαμός έγινε για άλλη μια φορά στο συμβούλιο! Ο Χάρος κατηγόρησε την συμπαίκτρια του Εύη Σαλταφερίδου πως μετέφερε πληροφορίες στον αντίπαλο Νικόλα Αγόρου κατά την είσοδο της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αλλάξει "στρατηγική" ο παίκτης των Μαχητών απέναντι στην ομάδα του!
Τι ήθελε και το είπε; Εγιναν "μαλλιά κουβάρια"!

Η Εύη και ο Νικόλας προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους, πράγμα που "απασφάλισε" περισσότερο τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο που συνέχισε τις αποκαλύψεις για τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Νικόλας προσπάθησε να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις λέγοντας: "μήπως τα είδε στον ύπνο του;".

Τα καρφια΄του Χάρου πήραν.. ξώφαλτσα και την Κατερίνα Δαλάκα η οποία δήλωσε αμέσως μετά πως γνωρίζει τον Νικόλα Αγόρου πριν το παιχνίδ αφού ήταν μαζί στα ΤΕΦΑΑ και πως τον νοιάζεται.

Η διαμάχη των τριών παικτών κράτησε αρκετή ώρα μέχρι που ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έκανε τον διαιτητή και... σφύριξε λήξη! Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο youweekly.gr:

Το youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς! Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί!

Ακόμα μια επιβεβαίωση σήμερα για τo youweekly.gr καθώς όπως σας γράψαμε νωρίτερα υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από την ομάδα των Μαχητών είναι η Ροδάνθη, η οποία βγήκε από την κάλπη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, την οποία ψήφισε ο Ηλίας Γκότσης που κέρδισε την ατομική ασυλία και ο Κώστας Τσεπάνης, τον οποίο ψήφισε η Μελίνα που ήταν η MVP της εβδομάδας! Δείτε το video στο youweekly.gr:

TAGS