Survivor 2: Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή από τους συμπαίκτες του, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή από τους συμπαίκτες του, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Οι πολλές ήττες έχουν φέρει στα όρια τους τους Μαχητές!

Το χαμένο έπαθλο του ταξιδιού στην Αμερική ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Χάρη Γιακουμάτο που απασφάλισε! "Πρέπει όλοι να δίνουμε την ψυχή μας!

Ακόμα και από τον πάγκο! Να ξέρουμε τι γίνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή! Δεν είναι δυνατόν να με ρωτάνε πόσο είναι το σκορ! Όχι να πηγαίνουμε κουτουρού!" είπε ο παίκτης απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του με στόχο να τους εφιστήσει την προσοχή και να τους τονίσει πως και όσοι δεν αγωνίζονται και κάθονται στον πάγκο πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και να εμψυχώνουν τους υπολοίπους!

"Δεν γίνεται να θυμάσαι Θυμάσαι εσύ τη γιαγιά σου ή τον θείο σου εκείνη την ώρα!" συνέχισε έξαλλος ο Γιακουμάτος.
Εκείνη τη στιγμή έκανε το... σφάλμα να ξυπνήσει η Ροδάνθη! "Αααα! Καλημέρα Ροδάνθη!" της είπε ο παίκτης φανερά εκνευρισμένος που η νεαρή παίκτρια συνέχισε και κοιμόταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης!

Η Μελίνα Μεταξά on camera αναφερόμενη στο ξέσπασμα του Χάρη Γιακουμάτου είπε: "Μπορώ να σκεφτώ μόνο τη Ροδάνθη να το κάνει αυτό το πράγμα, και αν τις πούμε κάτι αντιδράει λίγο παράξενα!".

Βαριές καμπάνες χτυπάνε στην καλύβα των Μαχητών θα πούμε εμείς...Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο youweekly.gr:

Θερμή υποδοχή από όλους τους παίκτες στον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

"Αμερικές μαθαίνω, Μαχητές μαθαίνω μόνο εγώ ήμουν στο κρεβάτι!" είπε κατά την είσοδο του στο παιχνίδι!

Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αφού ο Νάσος έλειπε αρκετές μέρες από την παραλία.

Το σχόλιο του βέβαια όταν αντίκρισε τους συμπαίκτες του ήταν: "Πρησμένους σας βλέπω... " αστειευόμενος φυσικά για τα απανωτά έπαθλα φαγητού που έχουν κερδίσει οι Διάσημοι.

Ενα από τα πράγματα που είπε ο Νάσος ήταν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του, αφού η μόλυνση είχε επηρεάσει όλη του τη γάμπα...Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Ολοι οι συμπαίκτες της, αλλά και οι αντίπαλοι την θεωρούν αδύναμη παίκτρια.

Οι Μαχητές αποφεύγουν να την "ρίχνουν" στους στίβους μάχης γιατί θεωρούν ότι πάντα χάνει.

Οι Διάσημοι από την μεριΆ τους την επιλέγουν ως μια σίγουρη νίκη για το σκορ τους. Απόψε όμως η Ροδάνθη Καππαρού έκανε την ανατροπή και όλοι έτριβαν τα μάτια τους!

Σε ένα από τα ματσαρίσματα αγωνίστηκε ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα όπου και πήρε τη νίκη ενώ σε άλλο ενάντια στην Εύη Σαλταφερίδου έφερε ισοπαλία!

Μαχητές και Διάσημοι έτριβαν τα μάτια τους...Δείτε το video με τους αγώνες της Ροδάνθης στο youweekly.gr:

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε!

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το youweekly.gr, που σας αποκάλυψε πως σήμερα θα κερδίσουν οι Διάσημοι!

Ετσι και έγινε!

Σε ένα πρωτότυπο στίβο μάχης οι Διάσημοι κέρδισαν με 10-7 και είναι αυτοί που θα απολαύσουν ψάρια στη σχάρα! Δείτε το απόσπασμα στο video του youweekly.gr:

Ο μόνος παίκτης που έδωσε συγχαρητήρια στην Ροδάνθη Καππαρού για τις αποψινές τις επιδόσεις, ήταν ο Νικόλας Αγόρου!

Ενώ όλοι οι Μαχητές κάνουν λόγο συχνά πυκνά...είτε στις μεταξύ τους συζητήσεις είτε on camera, πως βασικό πρόβλημα για τις ήττες τους είναι η αρνητική ενέργεια που υπάρχει στην καλύβα τους και πρέπει να βρουν τρόπους να την αποβάλλουν, κανένας άλλος από τους Μαχητές δεν σκέφτηκε να της μεταδώσει λίγη θετική ενέργεια με ένα απλό μπράβο..

Εμείς θα πούμε μπράβο... στον Νικόλα! Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:

"Εγώ τι είμαι; Μεγάλη...;” ρώτησε αυθόρμητα η Κατερίνα Δαλάκα την... κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να λάβει την επίσης ακόμη πιο αυθόρμητη απάντηση της φίλης της Εύη Σαλταφερίδου..

“Εγωίστρια!

Η απάντηση αυτή προκάλεσε γέλια στους παίκτες και μεγάλη έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος στο τέλος του παιχνιδιού την ρώτησε ξαφνιασμένος: “Είσαι τόσο μεγάλη εγωίστρια;;;” για να πάρει την ακομπλεξάριστη και αβίαστη απάντηση της παίκτριας: “Ε! Λογικά!” Δείτε το απόσπασμα στο video του youweekly.gr:

Η γυναίκα του Σάκη αμα τον βλέπει να μιλάει με άλλη γυναίκα του κάνει σκηνή... ζήλειας!

Αδιανόητη ατάκα του Μουρούτσου για την Χριστίνα Μπόμπα!

Η λέξη που έπρεπε να περιγράψει ο Μιχάλης Μουρούτσος στον Γιάννη Τσίλη του ήταν η "ζήλεια" και το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό ήταν η Χριστίνα Μπόμπα!

"Η γυναίκα του Σάκη άμα τον βλέπει να μιλάει με άλλη γυναίκα του κάνει;;;" λέει στον συμπαίκτη του και εκείνος απάντησε αμέσως: "Ζήλεια!"!

Ο Σάκης Τανιμανίδης γουρλωσε τα μάτια σαν να μην πίστευε αυτό που μόλις είχε ακούσει!

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο τέλος, ο παρουσιαστής τους κράτησε δίπλα του και απευθυνόμενος στον Μιχάλη του είπε: "Η γυναίκα του Σάκη; Κατ'αρχάς πρέπει να σου πω ότι δεν κοιτάω άλλες γυναίκες!".

Ο Μουρούτσος προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα και απάντησε: "Ούτε η γυναίκα σου ζηλεύει όμως!" για να πάρει... "πληρωμένη απάντηση από τον Σάκη: "Αφού δεν κοιτάω άλλες γυναίκες! Εσύ κοιτάς άλλες γυναίκες; Γιατί όταν είδα την λέξη, λεω θα πέσει η Λάουρα στο τραπέζι!".

Ο Γιάννης Τσίλης με τη σειρά του έκανε προσπάθεια να βγάλει τον φίλο του από την άβολη θέση λέγοντας: "Υποθετικά μιλούσε..." αλλά η γκάφα είχε γίνει...Δείτε το video:

TAGS