Survivor: Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής με την επιστροφή του Νάσου που "έδωσε" στεγνά το μεγάλο ψέμα προς τους τηλεθεατές!

Survivor: Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής με την επιστροφή του Νάσου που

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μετά από αρκετές ημέρες να επιστρέφει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ήταν εκτός ομάδας, λόγω μιας μόλυνσης που είχε υποστεί και την "έβγαλε" στο νοσοκομείο! Η επιστροφή του συνδυάστηκε με νίκη για τους Διασήμους, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί ο ίδιος, καθώς προτιμήθηκε να μην ρισκάρει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Παπαργυρόπουλου και το πρόβλημα υγείας που δεν αποκάλυψαν στις κάμερες!

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμα μια νίκη σε αγώνισμα επάθλου, τα οποία αυτή την εβδομάδα θα είναι περισσότερα αφού όπως σας είχε ενημερώσει πρώτα απ' όλους το Athensmagazine.gr από χτες το πρωί και το επιβεβαίωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης το βράδυ, αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αγώνισμα ασυλίας, μιας και την Κυριακή θα γίνει η ένωση και θα δώσουν το παρόν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται μέχρι σήμερα στο παιχνίδι! Πάμε όμως τώρα να σας αποκαλύψουμε την απίστευτη γκάφα της παραγωγής που πρόδωσε το μεγάλο της... μυστικό!

Τι ακριβώς συνέβη;

Όσο και να θέλει η παραγωγή να μας πείσει ότι αυτό που βλέπουμε στο Survivor είναι κάτι το αληθινό, με πραγματική ροή γεγονότων κάνει μεγάλο λάθος! Όλοι γνωρίζουμε για παράδειγμα πως το επεισόδιο της ημέρας αποχώρησης είναι τραβηγμένο διαφορετική ημέρα από εκείνο του συμβουλίου αποχώρησης και απλά "κολλάνε" τα δύο αυτά γεγονότα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο τραγουδιστής που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης και η δημόσια ανακοίνωση!

Χτες όμως απέδειξαν πως αυτό δεν συμβαίνει μόνο με την σκηνή της αποχώρησης αλλά τα γεγονότα μοντάρονται καθημερινά! Το Athensmagazine.gr το παρατήρησε και σας το παρουσιάζει! Χτες λοιπόν στην αρχή του επεισοδίου και πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού είδαμε τον Νάσος Παπαργυρόπουλο να επιστρέφει στο παιχνίδι!

Ωστόσο προς μεγάλη μας έκπληξη όταν έφτασε η ώρα του κουίζ ο Νάσος... έλειπε! Τι παιχνίδια παίζονται και έλειπε πάλι ο Παπαργυρόπουλο; Όχι φυσικά, δεν επέστρεψε στο νοσοκομείο ο Νάσος, απλά η σκηνή του κουίζ είχε τραβηχτεί πιο νωρίς από εκείνη του αγωνίσματος! Οπότε καμία ροή γεγονότων δεν υπάρχει στο Survivor και όλα μοντάρονται όπως ακριβώς τα θέλει η παραγωγή!