Survivor 2: Η φαρμακερή ατάκα της Μελίνας για το ντύσιμο της Ροδάνθης, το κρύο καμάκι του Τσεπάνη και η αμήχανη αγκαλιά Τανιμανίδη - Λιανού! (Βίντεο)

Όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης! Ποιος κέρδισε στον διαγωνισμό τραγουδιού;

Survivor 2: Η φαρμακερή ατάκα της Μελίνας για το ντύσιμο της Ροδάνθης, το κρύο καμάκι του Τσεπάνη και η αμήχανη αγκαλιά Τανιμανίδη - Λιανού! (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Οι Μαχητές μάζεψαν τα πράγματα τους και ετοιμαζόντουσαν για την... μετακόμιση τους στην παραλία των Διασήμων.

Και ενώ οι μεταξύ τους συζητήσεις είχαν ανάψει για το πως θα είναι στο πάρτι της ένωσης και το μπάνιο που θα κάνουν μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, μια παίκτρια έδειξε συγκίνηση που θα αφήσει την συγκεκριμένη παραλία!

Ποια είναι αυτή; Η Ντάρια Τουρόβνικ!

Η παίκτρια των Μαχητών είπε: "Εγώ νομίζω πως πιο ωραία από αυτή την παραλία δεν υπάρχει! Εχω ζήσει εδώ πέρα μαγικές στιγμές. Εχω δει ουρανούς να αλλάζουν όλα τα χρώματα"

Εκεί ήρθε και η απότομη απάντηση του Νικόλα: "Και στην άλλη παραλία τον ίδιο ουρανό θα έχουμε!"

Δεν πτοήθηκε η παίκτρια με το "καρφάκι" του Νικόλα: "Εχω περάσει μαγικές στιγμές με τα παιδιά εδώ..." είπε με νοσταλγική διάθεση. Δείτε το απόσπασμα:

Οι κόντρες καλά κρατούν ακόμα και στο πάρτι! Μπορεί να ανυπομονούσαν όλοι για την ένωση όμως αυτό δεν σταμάτησε τους παίκτες να πετάξουν ατάκες δηλητήριο...

Το φαρμακερό βέλος, ήρθε δια στόματος Μελίνας Μεταξά για το ντύσιμο της Ροδάνθης.

"Το βρακί είναι δικό σου;" είπε η Κύπρια παίκτρια στην Ροδάνθη επειδή η δεύτερη δανείστηκε παπούτσια και φόρεμα για να ντυθεί απόψε.

Τον διάλογο μετέφερε η νεαρή παίκτρια στον Κώστα Τσεπάνη και κατέληξε: "Γιατί να την πει την κακία της ρε φίλε;" Δείτε το απόσπασμα:

Καλύτερα να μασάς.. παρά να μιλάς! Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Τσεπάνη...

Κοπλιμέντο πήγε να κάνει στην Ροδάνθη που καθόταν δίπλα του και πέταξε... κρυάδα!

Ολοι οι παίκτες είχαν πάρει θέσεις γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουν το γεύμα τους. Βρήκε ευκαιρία ο υδραυλικός να ρωτήσει τον Σάκη αν μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από το γλυκό. Ο παρουσιαστής του απάντησε: "Να, η Ροδάνθη, τέτοιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου!".

Και εκεί πέταξε την κρυάδα... "Αλλος τη χαίρεται τη Ροδάνθη!"

Η νεαρή παίκτρια κοκκίνησε και το πρώτο πράγμα που ξεστόμισε ήταν: "Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Δεν ξέρω τι εννοεί ο Κωνσταντίνος!"

Πήγε να τα... μαζέψει ο Τσεπάνης λέγοντας: "Εεε... κάποιος θα τη χαίρεται σίγουρα! Το κορίτσι είναι καθαρό. Δεν έχει δώσει δικαίωμα πουθενά".

Τον λόγο πήρε τότε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που με μια ατάκα του έκανε όλους τους υπόλοιπους να κλάψουν από τα γέλια... "Δεν το έχουν μαγαρίσει ακομα το κορίτσι... " είπε ο "γιατρός" και δάκρυσαν όλοι! Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Η Εύη Σαλταφερίδου τραγούδησε το "Δεν θέλω" των Μπλε και ενθουσίασε τους παίκτες!

Εγινε το απίστευτο...

Μέχρι και ο "εχθρός" της Χάρος φώναξε "πάρ'τους τα μυαλά!" ενώ μετά δήλωσε: "έχω μείνει με το στόμα άνοιχτό!"

Τα δεκάρια έπεσαν βροχή ενώ την πιο χαμηλή βαθμολογία πήρε από τον Χάρο που της έδωσε απλόχερα ένα οκτάρι...Δείτε το video με την εμφάνιση της Εύης Σαλταφερίδου στο youweekly.gr:

Τις τελευταίες μέρες γράφονται πολλά για τις μεταξύ τους σχέσεις...

Ισχύουν ότι δεν τα πάνε καλά και πως έχουν κόντρα;

Οι δυο παρουσιαστές, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός στο πάρτι της ένωσης εμφανίστηκαν μαζί για λίγο μπροστά στους παίκτες. Η αμηχανία, όσο και αν προσπαθούσαν να την κρύψουν, έκανε μπαμ!

Ακόμα και η αγκαλιά των δυο παρουσιαστών είχε αμηχανία!

Τι συμβαίνει τελικά; Δείτε το video στο youweekly.gr:

Σκέτα φιγουρίνια οι παίκτες του Survivor!

Έβαλαν τα καλά τους, πλύθηκαν (μετά από τρεις μήνες!!!) και έγιναν αγνώριστοι! Τρομάξαμε να τους γνωρίσουμε κατά την είσοδο τους στο πάρτι της ένωσης!

Με χαλαρή διάθεση και όλοι μαζί θα γιορτάσουν την πολυαναμενόμενη στιγμή που Μαχητές και Διάσημοι θα μοιραστούν την ίδια παραλία!

Οπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα δούμε διαγωνισμό τραγουδιού όπου οι παίκτες θα δείξουν και τις φωνητικές τους δυνατότητες!

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ανυπομονούμε για τον Ηλία Γκότση που θα τραγουδήσει Σάκη Ρουβά! Λέτε μετά το τραγούδι εκτός από Ρουβίτσες να έχουμε και... Γκοτσίτσες;;;;Δείτε το video στο youweekly.gr:

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι Μαχητές!

Δεν άφησαν τίποτα όρθιο....

Η ώρα της ένωσης έφτασε και οι Μαχητές μάζεψαν τα πράγματα τους για να μετακομίσουν στην παραλία των Διασήμων.

Πριν φύγουν όμως τα διέλυσαν όλα....

Ξήλωσαν την καλύβα που τους φιλοξενούσε για τρεις μήνες. Κάποιοι από τους παίκτες έδειχναν αρκετά στεναχωρημένοι ενώ κάποιοι άλλοι φάνηκε ότι ανυπομονούσαν γι'αυτή τη στιγμή! Δείτε το video στο youweekly.gr:

"Σε έχω ερωτευτεί" τραγούδησε ο Ηλίας Γκότσης αφού όπως δήλωσε πριν την ερμηνεία του ο "έρωτας υπάρχει παντού!" και οι παίκτες "λύσσαξαν"!

Ως άλλες... Ρουβίτσες οι παίκτριες πλησίασαν τη σκηνή....

...τραγουδούσαν μαζί του αγκαλιασμένες.Η αποθέωση του Ηλία φυσικά ήρθε όταν... έσκισε το πουκάμισο του α λα Σάκης!

Οι γυναίκες όρμησαν πάνω του και εκείνος γονάτισε για να μπορέσουν να ακουμπήσουν το στέρνο του!

Οι άντρες παίκτες που παρακολουθούσαν το show είχαν σκάσει στα γέλια και έδειχναν να το απολαμβάνουν και εκείνοι εξίσου!

Λέτε να γεννιέται ένα νέο αστέρι; Τρέμε Σάκη!!! Δείτε το video στο youweekly.gr:

"Τα σχοινιά σου" του Παντελή Παντελίδη επέλεξε να τραγουδήσει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες!

Σε ποια όμως το αφιέρωσε;

Ο Νάσος αποκάλυψε πριν ερμηνεύσει το ερωτικό αυτό τραγούδι: "Θα πω κάτι που έχω αφιερώσει σε μια μου αγάπη, σε έναν έρωτα που κάηκε και έγινε στάχτη από την ίδια του τη φλόγα... Ετσι δεν γίνεται πάντα; Τα "Σχοινιά σου" του Παντελίδη" ."

Οι παίκτες τον βαθμολόγησαν με το απόλυτο δεκάρι αφού όλοι ενθουσιάστηκαν από αυτό που άκουσαν...Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του Νάσου Παπαργυρόπουλου:

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκαν στα παλιά τους λημέρια...

Οι δυο πρώην παίκτες έκαναν την εμφάνιση τους στο πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων και φυσικά αποθεώθηκαν!

Ο ηθοποιός και ο «τρελο-Κύπριος» ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο ως οι νικητές του διαγωνισμού καραόκε που έγινε στο περσινό πάρτι στο οποίο θα τραγουδήσει ξανά ο Άκης Δείξιμος.

“Να ζείτε κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!" παρότρυνε ο Μάριος στους φετινούς παίκτες του Survivor.

Ο Γιώργος Χρανιώτης από την άλλη έκανε μια δήλωση -φωτιά και έλυσε την απορία όλων των Ελλήνων... Απάντησε στο αν βρήκε το... μαγιό του! "Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία για να βρω το μαγιό μου! Και το βρήκα το μαγιό!" είπε ο ηθοποιός και ανακούφισε το κοινό! Δείτε το video με την είσοδο τους στο πάρτι της ένωσης:

Κονταροχτυπήθηκαν Νάσος Παπαργυρόπουλος - Εύη Σαλταφερίδου και Στέλιος Κρητικός στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της ένωσης.

Νάσος και Στέλιος είχαν ισοβαθμία αλλά....

Οπως ανακοίνωσε ο Σάκης τανιμανίδης αφού οι δυο παίκτες συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, λογικό θα ήταν να προσθέσουν και τους βαθμούς της πρώτης τους εμφάνισης.

Ομως έγινε η ανατροπή και ο παρουσιαστής τους είπε πως ο νικητής είναι... και οι δυο!

Οπότε στο επόμενο survivor θα εμφανιστούν και οι δυο για να τραγουδήσουν στο πάρτι της ένωσης και τους παρότρυνε να συζητήσουν από τώρα τι θα τραγουδήσουν!

Φυσικά από αυτή την πρόταση του Σάκη έγινε και μια αποκάλυψη!

Το παιχνίδι επιβίωσης θα συνεχιστεί και του χρόνου!Δείτε το βίντεο:

TAGS