Survivor - Παρασκήνιο: Θερμό επεισόδιο μετά το συμβούλιο! Ο καυγάς όλων μεταξύ τους...

Survivor - Παρασκήνιο: Θερμό επεισόδιο μετά το συμβούλιο! Ο καυγάς όλων μεταξύ τους...

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor και ειδικά στην ομάδα των Διάσημων οι οποίοι έχουν σπάσει σε υπό- ομάδες όπως όλα δείχνουν.

Στο συμβούλιο την Τετάρτη είδαμε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο ο οποίος κατηγόρησε κυρίως τον Στέλιο Κρητικό για την συμπεριφορά του πίσω από τις κάμερες, αλλά και την Εύη Σαλταφερίδου. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Η άγνωστη "σχέση" του Ζώζοντα με παίκτρια των Διάσημων και το φλερτ... που δεν έκατσε!

Οι 3 παίκτες μεταξύ τους τσακώθηκαν έντονα, με τον Στέλιο Κρητικό να μην μπορεί να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν! (Δείτε το απόσπασμα εδώ)

Ωστόσο, άνθρωπος της παραγωγής μας μετέφερε ένα απίστευτο παρασκήνιο! Πολλοί νομίζουν ότι ο Σώζων είναι "βαλτός" από τους ανθρώπους του ριάλιτι για να ανάψει λίγο τα αίματα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού, αυτή η ένταση που είδατε στις οθόνες σας, ήταν κάτι παραπάνω από αληθινή μιας και είχε συνέχεια.

Ο Σώζων μόλις τελείωσε το γύρισμα προτίμησε να μην μιλήσει σε κανέναν, με την υπόλοιπη ομάδα να είναι σε μεγάλη σύγχυση ακόμη και με αυτούς που δεν ενεπλάκη στον καυγά και θέλησαν να τοποθετηθούν επί του θέματος. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, όπως μεταφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο Youweekly.gr προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να τους πιάσει όλους να μιλήσουν ωστόσο και ο Στέλιος Κρητικός και η Εύη Σαλταφερίδου είχαν πολλά νεύρα με αποτέλεσμα το μόνο που ακούγονταν είναι φωνές και κατηγορίες.

Δείτε ακόμη: Έρωτες στο Survivor: Η αλήθεια για την κρυφή σχέση Μαχητών! Είναι ζευγάρι και το κρύβουν;

"Το αποκορύφωμα ήταν, όταν όλοι τσακωνόντουσαν και είχαν σπάσει τα νεύρα τους, με τον Σώζων να χαμογελάει συνέχεια ή να γελάει δυνατά με αποτέλεσμα οι άλλοι να τσαντίζονται πιο πολύ! Τσακωμένοι έφυγαν, ο ένας μουρμούραγε από εδώ, ο άλλος από εκεί και ο Σώζων κατηγορούσε την Εύη ότι με το ύφος της και αυτά που είπε στο συμβούλιο θα επηρεάσει το τηλεοπτικό κοινό να μην τον ψηφίσει!", είπε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr