Survivor - Αποκάλυψη: Τσίλης και Ντάρια σε σουβλατζίδικο στην Ελλάδα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Survivor - Αποκάλυψη: Τσίλης και Ντάρια σε σουβλατζίδικο στην Ελλάδα!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Αυτή τη φορά θα σας αποκαλύψουμε κάτι από...Ελλάδα! Με αφορμή το σημερινό έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης θα σας αποκαλύψουμε ακόμα μια πληροφορία η οποία είναι 100% επιβεβαιωμένη! Διαβάστε παρακάτω...

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με τα σύμβολα, στον οποίο οι παίκτες θα αγωνιστούν μεμονωμένα για να κερδίσουν το καλύτερο έπαθλο μέχρι στιγμής, που δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να επισκεφθούν τις οικογένειές του!

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ανακοίνωση που θα φέρει τα πάνω κάτω! Οι παίκτες θα αναγκαστούν να...

Το Youweekly.gr εδώ και 2 ημέρες σας έχει ενημερώσει για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (Δείτε εδώ)... όμως θα το επαναλάβει ξανά για όσους δεν το είδαν.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr και η σίγουρη διαρροή μας αναφέρει πως σημερινοί νικητές στο έπαθλο θα είναι η Ντάρια Τουρόβνικ από τους Μαχητές και ο Γιάννης Τσίλης από τους Διάσημους, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα και άνθρωποι της παραγωγής τους παρέλαβαν μυστικά από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Μετά την αποχώρηση του Κρητικού έρχεται και οικειοθελής αποχώρηση; Χαμός μετά το συμβούλιο...

Πάμε όμως στο θέμα ας...Το ρεπορτάζ του Youweekly.gr αναφέρει πως οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο Νέο Ψυχικό και συγκεκριμένα σε ένα σουβλατζίδικο στο οποίο απόλαυσαν το φαγητό που προφανώς τους είχε λείψει πιο πολύ...τα ελληνικά παραδοσιακά σουβλάκια!

Άνθρωπος του Youweekly.gr εντόπισε και αναγνώρισε τους δύο παίκτες στην "Τζατζικοκίνηση" - όπως είναι το όνομα από το μαγαζί που παρευρέθησαν - το βράδυ της Παρασκευής, παρόλο που οι ίδιοι προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούσαν και να μην δώσουν στόχο!

Δείτε ακόμη: Έρωτες στο Survivor: Η αλήθεια για την κρυφή σχέση Μαχητών! Είναι ζευγάρι και το κρύβουν;

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά και δεν μπόρεσαν να κρυφτούν από τα..."μάτια" του Youweekly.gr!