Survivor 2 - Παρασκήνιο: Άναψαν τα αίματα με την αλλαγή ομάδων! Ο διωγμένος παίκτης και η νέα διαμόρφωση!

Survivor 2 - Παρασκήνιο: Άναψαν τα αίματα με την αλλαγή ομάδων! Ο διωγμένος παίκτης και η νέα διαμόρφωση!

Χαμός προβλέπεται να γίνει και σήμερα στο Survivor καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης καλεί τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο.

Όπως σας έγραψε από νωρίς το Youweekly.gr πριν καν βγει το τρέιλερ, θα αλλάξουν κατά πάρα πολύ τα δεδομένα των ομάδων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Έτσι θα διαμορφωθούν οι ομάδες! Ποιοι θα μείνουν στους Διάσημους και ποιοι πάνε στους Μαχητές;

Η ανακατάταξη αυτή θα φέρει αναταραχές και κάποιοι... παίκτες θα νιώσουν ιδιαίτερα ενοχλημένοι! Όπως μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση από παίκτες που βγήκαν στην σέντρα και κανείς δεν ήθελε να τους πάρει... παίκτες "μπαλάκια" με λίγα λόγια.

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Το απίστευτο έπαθλο επικοινωνίας που ξεπερνάει κάθε φαντασία! (video)

Όπως αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος στο Youweekly.gr, έντονο προβληματισμό δημιούργησε η μετακίνηση του Νικόλα Αγόρου, της Ροδάνθης, του Κωνσταντίνου Τσεπάνη αλλά και το δίδυμο Δαλάκα - Σαλταφερίδου που δεν ήθελαν να χωριστούν με τίποτα.

Ο Σάκης θα ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να μείνουν οι ομάδες έτσι, δεν έχουν δηλαδή δυνατότητα οι 2 καλύτεροι παίκτες να αφήσουν τα πράγματα όπως είναι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος της παραγωγής στο youweekly.gr, η μεταφορά ενός παίκτη έφερε τεράστια αναστάτωση στα παρασκήνια μιας... και η ομάδα που μεταφέρθηκε δεν τον ήθελε.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο: Το πρώτο φιλί και ο κρυφός έρωτας που δεν πάει σε κανέναν το μυαλό!!!

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θα δείξει ανενόχλητος με αυτό, στην πραγματικότητα όμως στα παρασκήνια βλέποντας ότι η "νέα" ομάδα τον δέχθηκε αναγκαστικά θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση! Θέλει να είναι ο νέος Αγγελόπουλος αλλά αυτό τον ζορίζει ιδιαίτερα. Εκτός αυτού, οι ίδιες πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν πως οι Μαχητές βρήκαν την ευκαιρία να διώξουν την Ροδάνθη όμως.. αυτό στην πράξη δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Το σίγουρο είναι... πως Σαλταφερίδου - Δαλάκα δεν θα χωρίσουν με τίποτα και αυτό θα είναι το βέτο. "Κορμιά" θα πέσουν για το ποια ομάδα θα πάρει τον Πάνο Θεοδώρου, που οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα παραμείνει Μαχητής!

Σε λίγο στο youweekly.gr διαρροή με αναλυτική διαμόρφωση ομάδων!