Survivor - Διαρροή: Οι παίκτες αναγκάζονται να ενωθούν! Η εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Survivor - Διαρροή: Οι παίκτες αναγκάζονται να ενωθούν! Η εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Εδώ είμαστε στο Youweekly.gr με πληροφορίες που φέρνουν τα πάνω κάτω...

Όπως γνωρίζετε εσείς που μας παρακολουθείτε έχουμε εσωτερική ποληροφόρηση από Άγιο Δομίνικο και γι'αυτό μπορούμε πάντα και σας ενημερώνουμε πριν παιχτεί το επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό. Μαχητές και Διάσημοι μπορεί να είναι σε αντιπαλότητα και προσωπική και αγωνιστική, θα αναγκαστούν όμως... να ενωθούν. Μετά τον καυγά που είχε στα παρασκήνια ο Αγόρου και ο Γιακουμάτος όπως σας αποκάλυψε αποκλειστικά το Youweekly.gr, αλλά και την λιποθυμία του Ηλία θα πρέπει να μπουν δυνατά στην αρένα.. και ξέρετε γιατί;

Προσοχή! Η Διαρροή που σας μεταφέρουν τώρα ΔΕΝ είναι για την Κυριακή. Η πληροφορία που σας μεταφέρουν θα γίνει ή την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Μαχητές και Διάσημοι θα γίνουν ένα και σαν "Ελλάδα" θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά την Κολομβία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Η Κολομβία είναι από τις πιο δυνατές ομάδες που έχουν περάσει από το Survivor, και αυτό η παραγωγή αποφάσισε να το κάνει γα να τονώσει το ενδιαφέρον και να ζήσουμε στιγμές Ελλάδας - Τουρκίας που υπήρχε ανταγωνισμός μεγάλος, μιας και οι αγώνες με Ρουμανία κούρασαν πολύ.