Survivor - Διαρροή: Το αγώνισμα που δεν γνωρίζουν οι παίκτες και η άφιξη των γονιών τους στον Άγιο Δομίνικο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Survivor - Διαρροή: Το αγώνισμα που δεν γνωρίζουν οι παίκτες και η άφιξη των γονιών τους στον Άγιο Δομίνικο!

Εδώ είμαστε στο Youweekly.gr με πληροφορίες που φέρνουν τα πάνω κάτω...

Όπως γνωρίζετε εσείς που μας παρακολουθείτε έχουμε εσωτερική ποληροφόρηση από Άγιο Δομίνικο και γι'αυτό μπορούμε πάντα και σας ενημερώνουμε πριν παιχτεί το επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό. Μαχητές και Διάσημοι μπορεί να είναι σε αντιπαλότητα και προσωπική και αγωνιστική, θα αναγκαστούν όμως... να ενωθούν. Μετά τον καυγά που είχε στα παρασκήνια ο Αγόρου και ο Γιακουμάτος όπως σας αποκάλυψε αποκλειστικά το Youweekly.gr, αλλά και την λιποθυμία του Ηλία θα πρέπει να μπουν δυνατά στην αρένα.. και ξέρετε γιατί;

Προσοχή! Η Διαρροή που σας μεταφέρουν τώρα ΔΕΝ είναι για την Κυριακή. Η πληροφορία που σας μεταφέρουν θα γίνει ή την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Μαχητές και Διάσημοι θα γίνουν ένα και σαν "Ελλάδα" θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά την Κολομβία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Η Κολομβία είναι από τις πιο δυνατές ομάδες που έχουν περάσει από το Survivor, και αυτό η παραγωγή αποφάσισε να το κάνει γα να τονώσει το ενδιαφέρον και να ζήσουμε στιγμές Ελλάδας - Τουρκίας που υπήρχε ανταγωνισμός μεγάλος, μιας και οι αγώνες με Ρουμανία κούρασαν πολύ.

Ωστόσο, ένα έπαθλο που θα ταράξει πάρα πολύ Μαχητές και Διάσημους και σίγουρα... θα τους φορτίσει πάρα πολύ ψυχολογικά!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας, οι γονείς των παικτών ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο έπαθλο επικοινωνίας, θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά πλαίσια και θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Η νικήτρια ομάδα θα δει από κοντά τους γονείς της. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως, αρχικά η ομάδα που θα κερδίσει θα δει σε τάμπλετ το ξενοδοχείο που θα μείνει η οικογένεια της ενώ άλλη ημέρα, θα συναντήσουν τους γονείς τους από κοντά...

Ήδη μάλιστα οι οικογένειες των παικτών έχουν ενημερωθεί από την παραγωγή για να ετοιμαστούν να πάνε στο αεροδρόμιο.

Δεν θέλω να γίνω κακιά... αλλά ξέρω όλες τις λεπτομέρειες και δεν μπορώ να σας τις αποκαλύψω!

Y.Γ : Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ΔΕΝ αναφέρομαι στο έπαθλο αυτής της εβδομάδας στην επικοινωνία! Αυτό που σας αναφέρω, δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα καθώς το γύρισμα δεν έχει γίνει ακόμη μιας και οι γονείς δεν έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα!

TAGS