Survivor - Διαρροή: H μεγάλη έκπληξη και η ομάδα που κερδίζει το μεγαλύτερο έπαθλο!

Η ένταση και το ψυχρό κλίμα στις ομάδες!

Survivor - Διαρροή: H μεγάλη έκπληξη και η ομάδα που κερδίζει το μεγαλύτερο έπαθλο!

Το πιο σημαντικό αγώνισμα σήμερα στo Survivor αφού οι παίκτες παλεύουν για ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα του φετινού παιχνιδιού!

Μαχητές και Διάσημοι θα βάλουν τα δυνατά τους και θα αναμετρηθούν στήθος με στήθος για να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο! Διαβάστε παρακάτω...

Η ένταση στις ομάδες και το ψυχρό κλίμα

Το κλίμα ανάμεσα στις ομάδες είναι αρκετά ψυχρό και τεταμένο και στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται ο Ηλίας Γκότσης με τον Χάρη Γιακουμάτο να απορεί με ποιον ο Ηλίας τελικά είχε το πρόβλημα!

Ο Ηλίας από την άλλη έχει διαφορετική άποψη μιας και υποστηρίζει πως ορισμένοι συμπαίκτες του που τον κατηγόρησαν στο παρελθόν, πλέον έχουν έρθει κοντά του και τον στηρίζουν!

Ο Γιάννης Τσίλης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Μιχάλης Μουρούτσος "ξεσπούν" λέγοντας πως εκείνοι σέβονται τον αντίπαλο σε κάθε περίπτωση και ο καθένας πρέπει να αναγνωρίζει μόνος του ποιο ήταν το λάθος που έκανε!

Η μεγάλη έκπληξη, το έπαθλο και η νίκη

Ένα αγώνισμα με μεγάλη ένταση. Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μια μεγάλη έκπληξη! Όπως ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης όποια από τις δύο ομάδες φτάσει πρώτοι στους 10 πόντους θα κερδίσει ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα του φετινού Survivor!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι μπορεί να έχουν προβάδισμα σήμερα όμως οι Μαχητές παρόλο που θα δυσκολευτούν λιγάκι, είναι πολύ δυνατοί και ο στόχος τους ταιριάζει! Θα καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί νικών τους;

TAGS