Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Ο προβληματισμός στους Μαχητές και ο σκληρός στίβος μάχης!

Πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Ο προβληματισμός στους Μαχητές και ο σκληρός στίβος μάχης!

Προβληματισμός επικρατεί στην καλύβα των Μαχητών που βλέπουν τα έπαθλα, το ένα μετά το άλλο να τους... αποχαιρετούν!

Τι θα κάνουν όμως για να αλλάξει η κατάσταση; Θα καταφέρουν να κερδίσουν στο σημερινό αγώνισμα; Διαβάστε παρακάτω...

Ο προβληματισμός στους Μαχητές

Λίγο προν το αγώνισμα η ομάδα των Μαχητών ξεκουράζεται στην καλύβα και όλοι οι παίκτες είναι αγχωμένοι για τον σημερινό στίβο μάχης μιας και θέλουν πολύ να επιστρέψουν στις νίκες! Ο Νικόλας Αγόρου είναι αυτός που προσπαθεί να τους εμψυχώσει και να τους πείσει πως μπορούν πολύ καλά να τα καταφέρουν χωρίς άγχος!

Το λαχταριστό έπαθλο φαγητού

Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο είναι άκρως νόστιμο και λαχταριστό καθώς μόλις άκουσαν περί τίνος πρόκειται ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα!

Ο σκληρός αγώνας

Ο αγώνας για άλλη μια φορά θα είναι σκληρός και θα παιδέψει και τις δυο ομάδες, αφού ο στίβος μάχης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολος! Βουτιές,θάλασσα και στόχος είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία του!

Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Οι Διάσημοι είναι έτοιμοι για την νίκη, όμως οι Μαχητές δεν παραδίνονται εύκολα με αποτέλεσμα το αγώνισμα να εξελιχθεί σε ντέρμπι. Δεν θα τους αφήσουν τόσο εύκολα να συνεχίσουν το σερί νικών τους! Επειδή δεν θέλουμε να σας πούμε κάτι πριν το επιβεβαιώσουμε, σε λίγο θα σας έχουμε σίγουρη διαρροή εδώ στο Youweekly.gr...

Την ίδια ώρα οι γονείς είναι στον Άγιο Δομίνικο και πραγματοποιούν το γύρισμα... Ποια ομάδα θα δει τους γονείς της; Δείτε παρακάτω....

TAGS