Διαρροή - τώρα! Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την επικοινωνία! Όλες οι λεπτομέρειες για την συνάντηση με τους γονείς πριν παιχτούν στη τηλεόραση!

Διαρροή - τώρα! Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την επικοινωνία! Όλες οι λεπτομέρειες για την συνάντηση με τους γονείς πριν παιχτούν στη τηλεόραση!

Από την Δήμητρα Παυλάτου.

Μέσα από το Dimis Blog και το Youweekly.gr για το συγκεκριμένο έπαθλο σας είχα ενημερώσει πολύ καιρό τώρα. Όπως γνωρίζετε έχουμε εσωτερική πληροφόρηση και προσπαθούμε όλες τις πληροφορίες να τις διπλοτσεκάρουμε πριν τις μοιραστούμε μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor: Αποκάλυψη βόμβα από τον Τούρκο παραγωγό! Ποια Ελληνίδα παίκτρια είναι ερωτευμένη μ’ έναν Τούρκο! (Βίντεο)

Τώρα λοιπόν θα σας αποκαλύψω ότι ακριβώς θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο, με κάθε λεπτομέρεια, με νικητή και σκορ.

Οι οικογένειες και των Μαχητών και των Διάσημων είναι στον Άγιο Δομίνικο και σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ποιοι θα κερδίσουν;

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι οι Διάσημοι με σκορ 10-6. Ωστόσο τους γονείς θα τους δουν και οι Μαχητές αλλά ποια είναι η διαφορά.

Οι Διάσημοι, που κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας θα πάνε για φαγητό με τις οικογένειες τους έξω ή με τους συντρόφους τους, γιατί για κάποιους πήγαν οι σύντροφοι εκεί όπως για τον Ηλία, την Μελίνα και τον Μουρούτσο, και θα απολαύσουν ένα γεύμα.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στο Survivor! Ο νικητής του ριάλιτι και ο πιο μισητός παίκτης! Θρίλερ με την ψηφοφορία!

Οι Μαχητές που χάνουν, θα τους δουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά θα μιλήσουν και λίγο μαζί τους. Στην ουσία όλοι θα τους δουν απλά οι Διάσημοι θα πάνε και για φαγητό. Ποια η διαφορά; Δεν ξέρω... απλώς έτσι το έχουν οργανώσει! Επίσης, οι ατάκες που θα πέσουν σήμερα είναι πολλές αλλά και το κλάμα επίσης!

TAGS