Update: Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Update: Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Πολύ σημαντική ημέρα η σημερινή καθώς ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι Μαχητές έχασαν πάλι την ασυλία και έστειλαν στον τάκο 3 παίκτες. Την Εύη, την Ροδάνθη και τον Νάσο. Ένας όμως δεν θα τα καταφέρει και θα αναγκαστεί να επιστρέψει Ελλάδα! Διαβάστε παρακάτω....

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία είχε εξελιχθεί σε θρίλερ αφού η διαφορά των παικτών ήταν ελάχιστη. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, όποτε είναι στην ψηφοφορία είναι το μεγάλο φαβορί με περισσότερες ψήφους με διαφορά, ωστόσο αυτή την φορά το κοινό του υποχώρησε πολύ, κάνοντάς τον να παίζει σημαντικά με την αποχώρηση!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο ρόλος έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη και η επιθυμία του που κάνει πράξη ο Τούρκος παραγωγός!

Οι πρώτες πληροφορίες μας που σας γράψαμε από νωρίς το πρωί ανέφεραν ότι και πάλι ήταν πρώτος στην ψηφοφορία, ωστόσο το τεέυταίο τέταρτο η Ροδάνθη πήρε σημαντικό προβάδισμα σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση και έγινε αυτόματα το φαβορί της ψηφοφορίας κερδίζοντας αυτόματα την θέση της στο Survivor!

Από την άλλη εξισου μαζί με τον Νάσο, λιγότερες θετικές ψήφους έχει και η Εύη Σαλταφερίδου και τα δεδομένα αλλάζουν σημαντικά αφού οι τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα στιν Νάσο και την Εύη και το όνομα που θα ανακοινώσουμε σε λίγο στην οριστική διαρροή θα αλλάξει όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού καθώς δεν αποκλείεται να είναι ο Νάσος αυτός που φεύγει, κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Δείτε εδώ την οριστική πληροφορία!