Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Σίγουρη πληροφορία!

Έσκασε τώρα!!!

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Σίγουρη πληροφορία!

Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες να κέρδισαν ένα τεράστιο έπαθλο, αυτό της επικοινωνίας όπου και Μαχητές και Διάσημοι είδαν τους γονείς τους από κοντά, ωστόσο ο στόχος παραμένει ίδιος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Διάσημοι και Μαχητές δεν τα βάζουν κάτω και σήμερα θέλουν να κερδίσουν την επικοινωνία, όμως... ένας μόνο θα τα καταφέρει. Μπορεί αγωνιστικά οι Διάσημοι να έχουν δείξει ότι πλέον είναι πιο δυνατοί ωστόσο, η ψυχολογική πίεση παίκτριας μπορεί να φέρει ανατροπές.

Το youweekly.gr όπως πάντα είναι εδώ από νωρίς για να σας αποκαλύψει πρώτα από όλους το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα! Προσοχή.... όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει... ακολουθεί spoiler...

Δείτε ακόμη: Αδιανόητο! Πασίγνωστη ηθοποιός προτρέπει το κοινό να μην δει Survivor την Κυριακή: "Αν είστε μάγκες..."

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr Οι Μαχητές θα καταφέρουν να κερδίσουν σήμερα τους Διάσημους μετά από καιρό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μας το έπαθλο έχει να κάνει με τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς τους και οι συγκινήσεις δεν θα λείπουν. Επομένως... οι Μαχητες είναι αυτοί που θα μιλήσουν σήμερα με τους γονείς τους!

TAGS