Την αναγνωρίζετε; Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι παίκτρια φαβορί του Survivor...

Την αναγνωρίζετε; Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι παίκτρια φαβορί του Survivor...

Μπήκε στο «Survivor» πριν από δυόμισι μήνες και κατάφερε να γίνει αμέσως από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες.

Τρέχει σαν τον άνεμο, είναι άσος στο σημάδι και δυναμικός χαρακτήρας, επομένως αυτή τη στιγμή η Εύη Σαλταφερίδου θεωρείται ήδη ένα απ’ τα φαβορί στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κώστας Κοκκινάκης: Έσερνε από τα μαλλιά την κοπέλα του στην θάλασσα...

Το Youweekly.gr και ο Μιχάλης Οικονομάκος μίλησε με τη μητέρα της Αντωνία Ζέρβα και με πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον, που μας αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές από τη ζωή της Θεσσαλονικιάς personal trainer που έφερε τα πάνω κάτω στην παραλία των Μαχητών.

Η γοητευτική Παρασκευή, όπως είναι το βαπτιστικό της, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1990, μεγάλωσε αρχικά στην Τούμπα και σε ηλικία επτά ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στην Καλαμαριά, σε πιο μεγάλο σπίτι, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αναστάτωσε με το κορμί της στη Βουλιαγμένη! Οι καμπύλες που προκάλεσαν πυρετό!

Μπορεί να έχει μια τρυφερή σχέση με τους γονείς της, Γιάννη και Αντωνία, αλλά δεν έλειπαν οι εντάσεις μεταξύ τους όταν ήταν μικρότερη. Η Εύη έχει όμως και δύο αδέρφια, τον 22χρονο Λουκά, που πάντα την υπερασπιζόταν και τη 17χρονη Ξένια, που λόγω διαφοράς ηλικίας είχαν μια απόσταση στη σχέση τους, αλλά πάντα αφιέρωνε αρκετό χρόνο για να συμβουλεύσει τη μικρή της αδερφή, όπως μας αποκαλύπτει η μητέρα της.

«Δεν έλεγε “όχι” ποτέ της και ίσως να το εκμεταλλεύτηκα γιατί την πίεζα αρκετά, πάντα όμως για το καλό της κι αυτό το καταλάβαινε», λέει η μητέρα της λίγες ώρες μετά την επιστροφή της από το νησί της Καραϊβικής στο σπίτι της και συνεχίζει: «Στερήθηκε αρκετά πράγματα επειδή είχε πολύ αυστηρό πρόγραμμα και εξαντλητικές προπονήσεις, γι’ αυτό και ήταν μέτρια στα μαθήματά της. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, μας άκουγε και δεν μας είχε αναστατώσει».

Όπως συνεχίζει όμως η κυρία Αντωνία, αυτό άλλαξε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα όταν η Εύη μπήκε στην εφηβεία, κάνοντας έτσι μια μικρή επανάσταση: «Άρχισε να αντιδρά λίγο και είχαμε κάποιες κόντρες σε φυσιολογικό πλαίσιο, όπως πολλές μαμάδες με τις κόρες τους. Ήμασταν πάντα κοντά με την Εύη και τα βρίσκαμε εύκολα μετά από καβγάδες».

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€