Survivor - Αποκάλυψη: Η μεγάλη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα την Κυριακή! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως...

Survivor - Αποκάλυψη: Η μεγάλη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα την Κυριακή! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως...

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το Youweekly.gr από την πρώτη στιγμή σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Την Πέμπτη είδαμε τον Μιχάλη Μουρούτσο να αποχωρεί από το παιχνίδι και ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε με αυτό τον τρόπο! Τι θέλουμε να πούμε; Πριν από 2 εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει για την μεγάλη αλλαγή (Διαβάστε εδώ) που έρχεται στο παιχνίδι, η οποία θα γίνει αυτή την Κυριακή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor: Ανατροπή "βόμβα" στην ψηφοφορία! Στην δημοσιότητα τα ποσοστά με τα οποία αποχώρησε ο Μουρούτσος!

Σε τι ακριβώς αναφερόμαστε; Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ενημερώσει τους παίκτες ότι αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης από το παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Συγκεκριμένα θα γίνει ότι πέρσι! Μια 24ωρη ψηφοφορία που θα φέρει από εδώ και στο εξής τις αποχωρήσεις στο ριάλιτι! Δηλαδή όποιος έχει τις λιγότερες ψήφους από αυτή την αποχώρηση θα φεύγει από το Survivor! Έτσι θα προκύψει αυτόματα και οι 2 πρώτοι που θα φτάσουν στον τελικό, αφού δεν θα μπορούν με κανέναν τρόπο να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο! Ωστόσο δεν θα το... γνωρίζουν!