Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Οι Μαχητές μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης φαίνεται πως έχουν δυναμώσει πολύ σαν ομάδα και κατακτούν τα έπαθλα το ένα μετά το άλλο, χωρίς να αφήνουν περιθώρια στους Διάσημους! Οι Διάσημοι θέλουν να αντιδράσουν και πρέπει να το κάνουν! Θα τα καταφέρουν όμως; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Το πάθος των Διάσημων για τη νίκη!

Λίγο πριν το αγώνισμα οι Διάσημοι δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να μην χάσουν άλλο έπαθλο και να κερδίσουν αυτό της επικοινωνίας!

"Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη!" ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες της η Κατερίνα Δαλάκα ώστε να τους εμψυχώσει και να τους παθιάσει. Και ο Χάρης Γιαουμάτος της απαντά: "Έτσι είναι το Survivor! Τη μία μέρα μπορεί να κερδίζεις, την άλλη μπορεί να χάνεις!"

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Το θρίλερ με την ψηφοφορία και τα ονόματα της πεντάδας από την 48ωρη!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε έχουμε ένα ιδιαίτερα σκληρό απαιτητικό αγώνισμα και το Youweekly.gr σας έχει πάλι το ρεπορτάζ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αλλά και από τα πρώτα πλάνα από το trailer του ΣΚΑΙ, απόψε έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα δύσκολο που θα απαιτήσει από τους παίκτες να καταβάλλουν όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει!

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Ωστόσο οι αρχικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι Μαχητές είναι το φαβορί για απόψε! Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κάποια διαρροή, την οποία έχουμε επιβεβαιώσει 100%, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες θα σας την μεταφέρουμε με σιγουριά!

Υ.Γ.: Σήμερα, όπως και κάθε βράδυ, το Youweekly.gr θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο!

TAGS