"Βόμβα"! Survivor: Οι 2 παίκτες που είναι τελευταίοι στην 48ωρη ψηφοφορία. Οι επόμενες αποχωρήσεις "φωτιά"!

Εδώ είμαστε στο youweekly.gr πριν από όλους, πάντα πρώτοι να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις του Survivor, πριν καν παιχτούν στην τηλεόραση.

Τι σας έχουμε και σήμερα... Την μυστική αυτή λίστα από την 48ωρη ψηφοφορία που δείχνει ποιος θα αποχωρήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - βόμβα! Survivor: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ.

Δεν μπορούμε όμως να "κάψουμε" όλο μας το θέμα με το Survivor θα σας αποκαλύπτουμε σιγά σιγά την σειρά. Και πιστέψτε μας... οι ανατροπές σε αυτή την λίστα είναι πολλές καθώς η σειρά δεν είναι η προβλεπόμενη ούτε κα;ν στην πρώτη τριάδα. Εκεί θα γίνει χαμός...

Πάμε ομως στο θέμα μας...

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι 2 παίκτες που είναι χαμηλότερα στην λίστα από την 48ωρη ψηφοφορία είναι ένας άντρας και μία γυναίκα. Η Βιργινία και ο Πάνος δηλαδή, είναι οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από αυτούς που έχουν μείνει.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

Από αυτούς τους δύο όμως... ποιος έχει τις λιγότερες; Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Βιργινία έχει τις λιγότερες και είναι εκείνη που κινδυνεύει με την έξοδο της αν δεν κερδίσει ασυλία.

Ακολουθήστε με στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/