Survivor 2: Ο λόγος που αγωνίστηκε η Δαλάκα στην ασυλία, τα "μαχαίρια" στο συμβούλιο και οι υποψήφιοι! (Βίντεο)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Survivor 2: Ο λόγος που αγωνίστηκε η Δαλάκα στην ασυλία, τα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Νυχτερινές ανησυχίες είχαν οι παίκτες της ομάδα των Διασήμων, που μοιράστηκαν το πως ένιωσαν με την νέα σύσταση των ομάδων!

Η Βιργινία στην αρχή είπε ότι ήταν κάτι που δεν ήθελε καθόλου, ενώ σε αυτό συμφώνησε και η Κατερίνα Δαλάκα, προσθέτοντας αργότερα ότι ίσως όμως είανι το καλύτερο που έχει συμβεί στο παιχνίδι!

Η Βιργινία, είπε μεταξύ των άλλων: «Αρνιόμουν να δεχτώ ότι άλλαξα ομάδα και από τους μπλε ήρθα στους κόκκινους και έλεγα μα πόσο καιρό ήμουν Μαχήτρια και πραγματικά ήμουν πληγωμένη μέσα μου.....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δυο ομάδες και πλέον έχουν πέσει οι μάσκα, με τους παίκτες να μιλούν ανοιχτά και ξεκάθαρα για αυτά που τους ενοχλούν!

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκαν στις σχέσεις των Διασήμων και κατά πόσο είναι αληθινές- αφού πριν γίνουν όλοι μια ομάδα και ήταν αντίπαλοι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις!

«Ενώ πριν ένα μήνα πριν το έλεγαν για άλλους ανθρώπους. Σε ένα μήνα μπορεί να το λένε για άλλους...», φαίνεται να λέει ο Ηλίας Γκότσης!

Όσο για τον Νικόλα;

«...αυτό με ξεπερνάει. δηλαδή, είναι πάρα πολύ σημαντική η λέξη οικογένεια. η λέξη φιλία. Δεν μπορείς να λες αυτό το πράγμα εν'ω εντάξει πριν από ένα μήνα βριζόσουν ή υπήρχε αντιπάθεια...και σε πολύ έντονο βαθμό!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είχε το χθεσινό συμβούλιο, με τον Ηλία Γκότση να ξεσπά σε κλάματα!

Ο παίκτης των Μαχητών, εξήγησε ότι δεν ήταν γιατί φοβήθηκε για την αποχώρηση του, αφού μόλις βγει από το παιχνίδι θα συναντήσει τους ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπάνε!

Ο Ηλίας Γκότσης, πρόσθεσε: «Καθώς ήμουν υποψήφιος, είχα την ευκαιρία, σκεπτόμενος ότι μπορεί να είναι οι τελευταίες μου στιγμές στο νησί, να σκεφτώ όλα αυτά που έχω περάσει ε΄δω πέρα. Τι έχω πάρει. Τι έχω ζήσει και κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν όλο αυτό το ταξίδι που έχω κάνει, μέχρι εδώ. Πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι θπου έχω γνωρίσει. Όλο αυτό με έκανε να λυγίσω....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Τις προβλέψεις ξεκίνησε η ομάδα των Διασήμων για το ποιος θα φύγει ή τι θα γίνει στο παιχνίδι, σχολιάζοντας μεταξύ των άλλων και τα χθεσινά αποτέλεσμα!

«Νομίζω αυτή την φορά το πέτυχα....», λέει η Μελίνα που έπεσε μέσα στην πρόβλεψή της!

Ο Χάρης Γιακουμάτος, απάντησε με την σειρά του: «Καλά άσε εσύ το έπαιξες διπλό ταμπλό...μια έτσι μια γιουβέτσι είπες...».

Όσο για την απάντηση που έλαβε;

«Είπα Νικόλα, Ηλία, Πάνο, αλλά με τόσο που έχουμε δει μπορεί να είναι και ακριβώς το αντίθετο!», απάντησε η Μελίνα, με τον Χάρη να προσθέτει: «Πολιτικάντισσα....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο Χάρης Γιακουμάτος συζητούσε με τους συμπαίκτες του για την στρατηγική των Μαχητών- εξηγώντας ότι από την στιγμή που ψήφισαν την Εύη ξεκίνησε το λάθος, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι ευνοϊκό για αυτούς το ατομικό!

ΟΙ χάρης εξήγησε ότι θα τους συνέφερε να παίξουν άλλη μια ασυλία ομαδικό, ώστε αριθμητικά να γίνουν ισάξιοι με την ομάδα των Διασήμων!

«Οι Μαχητές στην τελευταία ψηφοφορία σαν ομαδικό που ήταν, δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά στη στρατηγική τους, για΄τι ήθελαν να βγάλουν μια γυναίκα για να γίνει ατομικό το παιχνίδι...αλλά δεν είχαν υπολογίσει το πως θα γίνει και έτσι ατομικό που έγινε δεν είναι συμφέρον γι αυτούς! Κάπως λάθος τα είχαν υπολογίσει...βέβαια όπςω στρώνεις κοιμάσαι....».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Αποχώρησε ο Πάνος Θεοδώρου από τον Αγ. Δομίνικο και παρόλο που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, οι περισσότεροι το βλέπουν ακόμη ομαδικό, αφού μετά από τόσο καιρό είναι φίλοι!

Ο Νικόλας Αγόρου, μιλώντας στην κάμερα, εξηγεί ότι το γεγονός ότι έχουν μείνει μόνο δύο άτομα είναι κάτι που τον πεισμώνει για να προσπαθήσει παραπάνω!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας, είπε χαρακτηριστικά:

«Αναμφίβολα ήμασταν μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ενωμένοι και πραγματικά με όλη τη σημασία της λέξεως ομάδα. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Αυτό που έλεγα εξαρχής..Το γεγονός ότι έχουμε μείνει μόνο δύο- εγώ και ο Ηλίας, μας πεισμώνει...οπότε πάμε σήμερα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγώνα ασυλίας....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένας πολύ σημαντικό αγώνας ο σημερινός- αφού αν δεν κερδίσει ένας Μαχητής, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Νικόλας και ο Ηλίας υποψήφιοι.

Το παραπάνω γεγονός πιστεύουν και οι ίδιοι οι παίκτες που το συζήτησαν τόσο στην καλύβα όσο και πριν τον αγώνα! Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίσης είπε ότι αν μπορούμε να βάλουμε μια επικεφαλίδα σήμερα, θα ήταν αν θα είναι ένα ή και οι δύο Μαχητές υποψήφιοι.

Όσο για τον αν η Μελίνα συμφωνεί με αυτή την επικεφαλίδα;

"Έτσι όπως έχουμε φτάσει οι δύο ομάδες νομίζω πως ναι, γιατί αριθμητικά έχουμε εμείς. Και αν πάρουμε την ασυλία σίγουρα δεν θα προτιμήσουμε να ψηφίσουμε κάποιον από την δική μας ομάδα, τουλάχιστον εγώ έτσι θα πράξω. Άρα ναι, αν κερδίσουμε εμείς την ασυλία θα είναι και οι δύο υποψήφιοι, εκτός και αν κερδίσουν την ασυλία σήμερα που κάποιος από εμάς θα είναι σε αυτή την θέση!", είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:,

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Αγώνας ασυλίας απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε πως την σημερινή ασυλία κέρδισε.... η Κατερίνα Δαλάκα! Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να αγωνιστεί στον σημερινό στίβο μάχης- αφού ήταν έτσι και αλλιώς προστατευμένη!

Το παραπάνω γεγονός, προκάλεσε εντύπωση και στον Σάκη Τανιμανίδη που ρώτησε την Κατερίνα Δαλάκα, τον λόγο που αγωνίστηκε!

«δεν είχα κανένα όφελος από αυτή την ασυλία. Αλλά όταν αγαπάς κάποιους ανθρώπους και θέλεις να τους δεις να συνεχίζουν...Η κινητήριος δύναμη είναι πολύ μεγάλη. Όποτε έδωσα και την ψυχή μου, για να μπορέσει να παραμείνει αυτή ομάδα ενωμένη. Όταν λέω είναι ομάδα μου, το εννοώ...»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ακόμη ένα συμβούλιο ξεκίνησε γεμάτο εντάσεις, βγαίνοντας στην επιφάνεια παράπονα των παικτών και όσα τους έχουν στεναχωρήσει!

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι είναι και δικαίωση ότι κέρδισε το σημερινό αγώνισμα, αφού όπως εξήγησε είχε ακουστεί σε παλαιότερο συμβούλιο ότι δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη από τότε που έφυγε η Ροδάνθη!

Η ίδια είπε ότι το παραπάνω γεγονός την έχει πληγώσει, αφού όλοι γνωρίζουν πως είναι αγωνιστικά σαν άνθρωποι! Η ίδια τόνισε, ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της την καλύτερη, αλλά γνωρίζει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη!

Ο Νικόλας Αγόρου, είπε ότι ο καθένας έχει αποδείξει το αξίζει αγωνιστικά και ποια είναι η προσωπικότητα του- ενώ πρόσθεσε ότι αυτό το είχε αναφέρει εκείνος απευθυνόμενος στην Εύη. Ο Νικόλας είπε ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ καλή παίκτρια, απλά καλώς ή κακώς έτσι ήταν οι επιλογές που επέλεγε την Ροδάνδη, μια πιο αδύναμη παίκτρια. Όταν έφυγε η Ροδάνθη εκείνη την εβδομάδα και είχε να ανταγωνιστεί την Εύη- εξίσου δυνατή παίκτρια, πήρε την ασυλία η Εύη.

Ο ίδιος, τόνισε ότι δεν ήθελε να μειώσει την Κατερίνα ή να αναιρεί ή να λέει κάτι αρνητικό για εκείνη.Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να την στεναχωρήσει και ζήτησε συγγνώμη!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Λίγο πριν το συμβούλιο ήμασταν μαζί σας για να σας δώσουμε την καθιερωμένη σας διαρροή!

Πιστοί λοιπόν στο βραδινό μας ραντεβού σας ενημερώσαμε πως...

...οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ήταν όλοι η ομάδα των Μαχητών! Δηλαδή, ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης!

Αναμένεται νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ, σχετικά με το ποιος θα αποχωρήσει από τον Αγ. Δομίνικο!

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS