Survivor 2: Το ξεκαθάρισμα του Ηλία, η προφητική δήλωση της Βιργινίας, το τρολάρισμα του Σάκη, το "θάψιμο" της Μελίνας και τα ανατριχιαστικά λόγια του Χάρη! Τι είδαμε χθες;

Survivor 2: Το ξεκαθάρισμα του Ηλία, η προφητική δήλωση της Βιργινίας, το τρολάρισμα του Σάκη, το

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε! Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα! Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού η αγωνία τόσο των παικτών όσο και η δική μας χτυπάει "κόκκινο"!

Το youweekly.gr από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού είναι δίπλα σας με αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο! Ποια ήταν τα σημαντικότερα του χθεσινού επεισοδίου; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ανατροπή στον μεγάλο τελικό! Όλες οι λεπτομέρειες για την παραγωγή λίγο πριν το φινάλε...

Υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα είναι η Βιργινία Δικαιούλια και ο Χάρης Γιακουμάτος, τον οποίο υπέδειξε ο Ηλίας Γκότσης! Ο Ηλίας έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον Χάρη και τη Μελίνα και όπως είναι λογικό για τον ίδιο, ψήφισε τον Χάρη!

Ο ίδιος εξήγησε πως ψήφισε συναισθηματικά και για αυτό επέλεξε τον Χάρη καθώς με την Μελίνα έχουν περάσει μαζί κάποιες όμορφες στιγμές, έχουν απολαύσει μαζί έπαθλα και όταν ήταν στην ίδια ομάδα περνούσαν μαζί πολλές ώρες! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα είναι η Βιργινία Δικαιούλια και ο Χάρης Γιακουμάτος, τον οποίο υπέδειξε ο Ηλίας Γκότσης!

Οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα για τις υποψηφιότητες και ανάμεσά τους και η Βιργινία Διακιούλια, η οποία έκανε μια προφητική δήλωση!

Η ίδια δήλωσε πως είναι ήταν αναμενόμενο να είναι εκείνη και ο Χάρης υποψήφιοι, κάτι το οποίο το περίμενε αλλά δεν της είναι ευχάριστο γιατί όπως είπε: "Δεν με χαροποιεί γιατί δεν θέλω να δω τον φίλο μου να φεύγει"!

Βιργινία, ξέρεις κάτι; Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε για το ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί την νίκη πήρε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος αγωνιζόταν με τον Χάρη Γιακουμάτο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr...σε λίγο έρχεται νέο spoiler για το ποιος αποχωρεί! Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στον σημερινό στίβο μάχης οι παίκτες στον τελικό στόχο έπρεπε να σπάσουν τρία πλακάκια για να πάρουν την νίκη!

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση ήταν η ατάκα της Βιργινίας που είπε πως απολαμβάνει να ακούει τον ήχο που κάνει το πλακάκι όταν σπάει!

Αυτό βέβαια δεν το άφησε να περάσει έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα πήρε ένα πλακάκι για να το σπάσει με το σύνθημα της Βιργινίας και να το ακούσει άλλη μια φορά, αφού όπως είπε της αρέσει πολύ!

Αφού η Βιργινία είπε το "3,2,1", ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ικανοποιημένη με το γνωστό του περιπαικτικό ύφος! Δείτε το τρολάρισμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια έλειπαν από την καλύβα των Διάσημων καθώς απολάμβαναν το έπαθλο που τους "χάρισε" ο Ηλίας Γκότσης που κέρδισε στον αγώνα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν μόνες τους η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά, οι οποίες έπιασαν...το κουτσομπολιό!

Η Μελίνα, η οποία κοιμάται έξω τα περισσότερα βράδια, ουσιαστικά "έθαψε" τον Χάρη σε μια συζήτησή της με την Δαλάκα, και της αποκάλυψε κάτι που είχε πει εκείνος και δεν της άρεσε!

"Και στην προηγούμενη παραλία έξω κοιμόμουν, αλλά ο Χάρης μας είχε πει ότι πρέπει να είμαστε ομάδα και στην καλύβα και να τρώμε όλοι μαζί και να κοιμόμαστε και όλοι μαζί μέσα την ίδια ώρα και ήμουν σε φάση τι εννοείς, αν θέλει κάποιος να κοιμάται μέσα και κάποιος άλλος έξω που είναι το πρόβλημα; Και μέχρι τώρα που ήρθαμε σε αυτή την καλύβα άλλαξε και ο ίδιος!", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει την στενοχώρια του και όπως είπε η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και βαριά φορτισμένη μετά από όλα αυτά που έχουν ζήσει εκεί πέρα!

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά έβαλαν τα κλάματα καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι όλο αυτό το όμορφο ταξίδι τους τελειώνει!

Όλοι μίλησαν για αυτό το τελευταίο συμβούλιο και τα όσα νιώθουν που πλέον ένας κύκλος κλείνει! Δείτε τα πιο συγκινητικά λόγια που είπαν όλοι στο βίντεο που ακολουθεί:

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού!

Ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια, οι οποίοι είναι οι σημερινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση, έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και έχουν γίνει φίλοι!

Ο Χάρης μίλησε με τα πιο συγκινητικά και ανατριχιαστικά λόγια θα λέγαμε για την φίλη του, η οποία τον βοήθησε να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε!

Η Βιργινία ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας τον Χάρη να μιλάει και εξέφρασε κι εκείνη τα συναισθήματά της για εκείνον! Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Survivor!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό!

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως θα είναι το επόμενο αγώνισμα που θα κάνουν οι 4 που θα απομείνουν!

"Είναι το πιο σημαντικό αγώνισμα όλης της χρονιάς! Οι 4 που θα απομείνετε θα παίξετε ουσιαστικά τον μεγάλο τελικό! Αυτός ο τελικός θα στείλει δύο από εσάς στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα! Οι δύο νικητές θα πάνε στον ημιτελικό και οι δύο που δεν θα κερδίσουν θα πάνε στον προημιτελικό και θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού!", είπε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανακοίνωσή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή!

Ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια "κονταροχτυπήθηκαν" με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν τον παίκτη που θα παραμείνει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Σας ενημερώσαμε λοιπόν, πως αυτός που αποχωρεί από το Survivor...είναι ο Χάρης Γιακουμάτος και για ακόμη μια φορά, το Youweekly, εξασφάλισε για εσάς έγκυρες πληροφορίες! Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

TAGS