Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν στον τελευταίο αγώνα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό είναι το απίθανο έπαθλο!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο...

Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν στον τελευταίο αγώνα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό είναι το απίθανο έπαθλο!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το youweekly.gr είναι μαζί με όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διάσημων και Μαχητών.

Σιγά σιγά, όλο αυτό φτάνει στο τέλος του αφού σε δυο μέρες είναι ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού όπου θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Τα έσπασε όλα ο Ηλίας Γκότσης! Απίστευτο περιστατικό - Δεν μπορούσε να τον κρατήσει η παραγωγή!

Πάμε όμως τώρα και στο θέμα μας... Τι θα δούμε απόψε το βράδυ;

Αρχικά θα μάθουμε ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα περάσει στον προημιτελικό του παιχνιδιού. Μελίνα Μεταξά και Ηλίας Γκότσης έχουν ήδη πάρει θέση και περιμένουν να δουν ποιο από τα άλλα δυο κορίτσια θα είναι δίπλα τους. Βιργινία Δικαιούλια ή Κατερίνα Δαλάκα;

Οι δυο παίκτριες, και φίλες, έχουν αγωνιστεί σκληρά αφού και οι δυο θέλουν όσο τίποτα τη νίκη!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι αυτή που καταφέρνει να περάσει και μάλιστα με συντριπτική διαφορά από τη Βιργινία! Όμως.... Επειδή η παραγωγή του ΣΚΑΙ προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τους... περίεργους τις διαρροές(δείτε εδώ) κρατάμε επιφύλαξη.

Μην ξεχνάτε πως η Βιργινία Δικαιούλια αποδείχθηκε "ήρεμη δύναμη" φέτος και εξέπληξε τους πάντες!

Ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά είναι.. άνετοι στο αποψινό επεισόδιο αφού έχουν ήδη προκριθεί στον ημιτελικό!

Οι τέσσερις παίκτες αφού κάψουν τις καλύβες τους και περάσουν τις τελευταίες τους συγκινητικές στιγμές στην παραλία, θα πάνε στον στίβο μάχης όπου θα αγωνιστούν για τελευταία φορά για ένα μεγάλο έπαθλο. Ποιο θα είναι αυτό; Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς, αφού η παραγωγή το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό θα κάνουμε μια... μαντεψιά!

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη στο διαδίκτυο που ήθελε δύο παίκτες, κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, να κάνουνε μια στάση στην Ρωσία για να απολαύσουν ως έπαθλο έναν αγώνα Μουντιάλ! Οπότε δεν αποκλείουμε να είναι αυτό το έπαθλο. Διατηρούμε όμως την επιφύλαξη μας και μόλις μάθουμε κάτι περισσότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Απίστευτο! Και τον Τανιμανίδη με την Μπόμπα έχουν απειλήσει στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν το μάθαμε ποτέ... Όλο το παρασκήνιο...

Πάμε τώρα και στο αγωνιστικό κομμάτι... Θα δούμε τους παίκτες να μονομαχούν σκληρά στον τελευταίο δύσκολο στίβο μάχης. Επαφή με το υγρό στοιχείο και αρκετά εμπόδια.

Φαβορί θεωρείται η Μελίνα Μεταξά αφού ο συγκεκριμένος στίβος της ταιριάζει καλύτερα... Είναι γρήγορος και με αρκετή επαφή με το νερό.

Βιργινία, Ηλίας και Κατερίνα θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο.

Λίγο μετά θα.... μεταφερθούμε στην Αθήνα όπου θα ενημερωθούμε live ποια από τις δύο κοπέλες του προημιτελικού θα περάσει στον ημιτελικό. Το αποτέλεσμα θα βγει μέσω νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Κατερίνα ή Βιργινία; Μια θα μπει στην τριάδα!

Το youweekly.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή και έπαθλο!