Survivor Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή με το χθεσινό spoiler! Δεν ισχύει το αποτέλεσμα!

Fake news το spoiler! Έκτακτο!

Survivor Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή με το χθεσινό spoiler! Δεν ισχύει το αποτέλεσμα!

Εμείς από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχουμε μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο και από τον ΣΚΑΙ!

Με 4 μέρες να απομένουν, χτες σας μεταφέραμε εδώ την Διαρροή για το πρώτο επεισόδιο, όπως αυτή είχε διαρρεύσει από τουρκικά Μέσα! Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο εμείς εδώ στο Youweekly.gr επικοινωνήσαμε με άτομα της παραγωγής και μας επιβεβαίωσαν πως όχι απλά δεν έχουν ξεκινήσει τα επεισόδια, αλλά οι ομάδες δεν έχουν καν πάει στις παραλίες, αφού για τελευταία μέρα σήμερα βρίσκονται σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά στη κάμερα του Πρωινού! - "Είναι ασέβεια..."

Έτσι το spoiler, ότι η Τουρκία στο πρώτο επεισόδιο κερδίζει με 10-8 την Ελλάδα δεν ισχύει, αφού οι δύο ομάδες είναι ακόμα στο ξενοδοχείο! Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντί σας σας μεταφέρουμε κάθε πληροφορία που φτάνει στα γραφεία μας!

Δείτε ακόμη: «Εμπνεύστηκα με τα όσα πέρασε ο Γιακουμάκης, μου έχουν τύχει παρόμοια περιστατικά....» (Βίντεο)

Όσο για την διαρροή του πρώτου επεισοδίου να την περιμένετε στην ώρα της εδώ στο Youweekly.gr , δηλαδή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την έναρξη της πρεμιέρας!