Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τι θα δούμε σήμερα και τα καλύτερα στιγμιότυπα της πρεμιέρας! (Βίντεο & τρέιλερ)!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση και τι θα δούμε σήμερα!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τι θα δούμε σήμερα και τα καλύτερα στιγμιότυπα της πρεμιέρας! (Βίντεο & τρέιλερ)!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το Survivor επέστρεψε δυναμικά!

Η ώρα για τους Έλληνες παίκτες είναι τώρα! Αφήνουν τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχουν στο μεγάλο ραντεβού! Διαβάστε παρακάτω...

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και ο ΣΚΑΪ μας έβαλε στο κλίμα δείχνοντας στιγμές από την αναχώρηση των παιδιών από το αεροδρόμιο!

Δάκρυα αποχαιρετισμού και συγκίνησης κύλησαν για όλους!

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, ό τι ισχύει για τους Έλληνες παίκτες, ισχύει και για τους Τούρκους!

Και αυτοί αναχωρούν για το όνειρό τους, αφήνουν τις οικογένειές τους πίσω ποιος ξέρει για πόσο καιρό και η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη!

Ο ΣΚΑΪ μας έδειξε στιγμές και από τον αποχαιρετισμό των αντιπάλων της ελληνικής ομάδας και οι σκηνές ήταν έντονες...

Δείτε το βίντεο:

Εμείς βέβαια, σας είχαμε πει στην διαρροή μας ότι οι Τούρκοι κερδίζουν την καλύβα και έτσι έγινε...

Λίγο μετά σας δώσαμε και την δεύτερη διαρροή για την ασυλία στην οποία επίσης πέσαμε μέσα! Οι Τούρκοι κερδίζουν με 10-6 είχαμε γράψει και πέσαμε μέσα!]

Αμέσως μετά, είχαμε και τις πρώτες πατριωτικές δηλώσεις στο φετινό Survivor!

Ο Κύπριος παίκτης Κυριάκος Πελεκάνος πήρε τον λόγο από τον φίλο του, Σάκη Τανιμανίδη, και μίλησε για το πώς αισθάνεται που θα είναι αντιμέτωπους με Τούρκους!

Ο Κυριάκος εξομολογήθηκε: "Μεγαλώσαμε βλέποντας την πράσινη γραμμή, την τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο και το "δεν ξεχνώ" στα τετράδιά μας"!

Οι Τούρκοι βέβαια, προκάλεσαν πολύ!

Εξαιτίας των νικών που κάνουν απέναντι στην ελληνική ομάδα έφτασαν στο σημείο να κοροϊδεύουν τους Έλληνες παίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Δημήτρη Μαργαρίτη ότι δεν μπορεί να τρέξει ούτε 21 μέτρα!

Προσέξτε, τη στιγμή που ο Έλληνας παίκτης είχε όντως στραβοπατήσει και δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του, αφού γύρισε ο αστράγαλός του!

Δείτε ποιοι ακριβώς ήταν οι Τούρκοι παίκτες που μίλησαν με τέτοιο προκλητικό τρόπο, σχεδόν ντροπιαστικό και απαξιωτικό για την ελληνική ομάδα!

Μια Ελληνίδα όμως... έγινε ο φόβος τους!

Πρόκειται για την Αφροδίτη Σκαφίδα, αθλήτρια στίβου και συγκεκριμένα του άλματος επί κοντώ, που αναμένεται να εξελιχθεί σε νέα... Κατερίνα Δαλάκα!

Έχει πετύχει ήδη πολλές νίκες απέναντι στις Τουρκάλες και είναι από τις ελάχιστες παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει από την πρεμιέρα του Survivor με τις ικανότητές της και το πάθος της...

Εκτός των άλλων, η Αφροδίτη με τις επιδόσεις της δείχνει ότι οι Τούρκοι πρέπει να τη φοβούνται και να την υπολογίζουν στις επόμενες μάχες!Δείτε το βίντεο με τη νίκη της Αφροδίτης Σκαφίδα:

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους... ήρθε το τρέιλερ!

Η Τουρκία προηγείται 1-0 και θα ακολουθήσουν (ελπίζουμε) άλλα δύο για να καταλήξουμε στον νικητή της ασυλίας!

Στο επεισόδιο θα έχουμε όμως έναν σοβαρό τραυματισμό Ελληνίδας παίκτριας και συγκεκριμένα της Ρίας Κολοβού!

Η ιδιοκτήτρια μπουτίκ στην Μύκονο θα χτυπήσει στο μάτι, καθώς θα της φύγει ο τροχός από τα χέρια και θα χτυπήσει στο κοντάρι!

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής πρώτοι στο Youweekly.gr: