Survivor spoiler διαρροή 16/2: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα - Σε ποιον κάνουν bullying (Βίντεο τρέιλερ)

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor spoiler διαρροή 16/2: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα - Σε ποιον κάνουν bullying (Βίντεο τρέιλερ)

Σήμερα είναι Σάββατο και όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε το καλύτερο ρεπορτάζ εδώ στο site Youweekly.gr για το ριάλιτι επιβίωσης Survivor!


Ξεκινάμε πρώτα απ’ όλα το ρεπορτάζ μας από το τι θα δούμε στο σημερινό συγκλονιστικό επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω...


Πρώτα απ’ όλα έχουμε πληροφορίες ότι ο Τόνι με υπαρχηγό το Βασίλη τον ιχθυοπώλη είναι οι αρχηγοί μιας συγκεκριμένης ομάδας μέσα από τους Έλληνες παίκτες. Η συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί και ενδεχομένως τα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα κλίμα εναντίον του νέου παίκτη που μπήκε για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας στο Survivor, τον Βασίλη!

Φαίνεται ότι ασκείται μία μορφή bullying εναντίον του νέου παίχτη, του Βασίλη, ο οποίος φαίνεται να είναι έξω από τα νερά του. Ο Βασίλης, ο νέος αυτός παίκτης που είναι ένα εντυπωσιακό ψηλό παιδί έχει αντιμετωπίσει μία αδικαιολόγητη εχθρότητα και εκτός κάμερας από τον Τόνι κυρίως.


Με κάποιον τρόπο προσπαθούν να περιθωριοποιήσουν το νέο παίκτη κάποια μέλη της ομάδας των Ελλήνων και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Τώρα στο παιχνίδι που θα δούμε σήμερα, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου θα έχουμε έναν αγώνα για την πολυπόθητη ασυλία!

Η ελληνική ομάδα αν καταφέρει να μπει ενωμένη στο παιχνίδι έχει πιθανότητες λόγω ψυχολογίας να πάρει το προβάδισμα. Οι πιθανότητες που συγκεντρώνει για να κερδίσει σήμερα είναι μεγάλες αλλά όπως πάντα θα σας έχουμε αναλυτικό σπόιλερ με ρεπορτάζ λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού στον ΣΚΑΙ! Μέχρι τότε... δείτε το trailer:

TAGS