Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (4/3) το έπαθλο; Ελλάδα ή Τουρκία η νικήτρια;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (4/3) το έπαθλο; Ελλάδα ή Τουρκία η νικήτρια;

Survivor spoiler: Αγώνισμα με στόχο το έπαθλο σήμερα (4/3) στο Survivor, με την Ελλάδα και την Τουρκία να μάχονται σώμα με σώμα! Τι αναφέρει το spoiler του Youweekly.gr;

Χτες στον ΣΚΑΙ, είδαμε μια μεγάλη ανατροπή! Παρότι η Τουρκία είχε το προβάδισμα στο αγώνισμα η Ελλάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει το δεύτερο και στην συνέχεια το τρίτο αγώνισμα. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, οι Τούρκοι παίκτες επέλεξαν τρεις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση! Ο λόγος για τους Ετζέν, Οκάι και Χακάν, από τους οποίους ένας θα αποχωρήσει την Τρίτη.

Το κλίμα στην ομάδα είναι τεταμένο και η κακή ψυχολογία των παικτών κόστισε αρκετά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες στο Survivor να μάχονται σε έναν στίβο μάχης ιδιαίτερα σκληρό! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τη νίκη παίρνει και σήμερα η Ελλάδα ξανά και κάνει το αδιανόητο 2πλό σερί που θα τρελάνει τους Τούρκους!

Ωστόσο, ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό είναι ένα πρώτο spoiler και όχι η 100% έγκυρη διαρροή μας, που θα ακολουθήσει λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Κυριακής!

Η πρώτη ανάλυση του trailer

Ένα έντονο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Οι εντάσεις στην ελληνική ομάδα γεννιούνται ξανά, ενώ δυο σοβαροί τραυματισμοί θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Ο καβγάς Δήμητρας και Βασιλικού θα συνεχιστεί και στην καλύβα, ενώ θα ανακατευτούν και ο Σίμο με τον Τόνι και οι τόνοι θα ανέβουν. Ο τραυματισμός της Αφροδίτης, αλλά και της Σαμπριγιέ θα προκαλέσουν αναστάτωση καθώς και οι δυο παίκτριες θα χτυπήσουν πολύ σοβαρά. Το ποιος θα πάρει τη νίκη κανείς δεν το ξέρει ακόμα, εκτός από το Youweekly.gr που θα σας ενημερώσει μέχρι το τέλος της ημέρας για την σίγουρη διαρροή του! Μέχρι τότε δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία μας πατώντας εδώ: Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;Πάρτε μέρος και ψηφίστε τον αγαπημένο σας Τούρκο παίκτη!