Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 12/03 το αγώνισμα!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 12/03 το αγώνισμα!

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο σήμερα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία με το αγώνισμα επάθλου να φέρει μάχες απόψε (12.03)! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Αρχικά χτες είδαμε την Ελλάδα αρχικά να επικρατεί της Τουρκίας στο έπαθλο φαγητού αλλά στην συνέχεια να γνωρίζει την ήττα στο έπαθλο για την μηχανή Harley Davidson, την οποία και τελικά κατάφερε να κατακτήσει η Μπουσρά! Διαβάστε παρακάτω....


Ωστόσο το φαγητό το είχαμε περισσότερο ανάγκη, αφού είχαμε μείνει χωρίς τροφή για περισσότερο από μια εβδομάδα και όλοι οι παίκτες δήλωναν εξαντλημένοι!


Σήμερα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά για ένα ξεχωριστό έπαθλο και εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε την καθιερωμένη μας διαρροή! Ποιος κερδίζει λοιπόν;

survivor-diarroi-12-3-poios-kerdizei

Αρχικά βλέπουμε ένα απαιτητικό και περίεργο στίβο μάχης, μιας και εκτός από τα εμπόδια έχουμε και μια χειρολαβή που χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση για να την ξεβιδώσεις και εκεί θα παίξει ρόλο και η υπομονή με την τεχνική! Προβόδισμα φαίνεται να έχει η ελληνική ομάδα, όμως για να έρθει η νίκη στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει επιτέλους να δώσουν μια βοήθεια και οι άνδρες, οι οποίοι με εξαίρεση τον Νίκο δεν προσφέρουν το παραμικρό!


Μείνετε συντονισμένοι για την οριστική διαρροή σχετικά με το νικητή, που θα έχουμε όπως κάθε μέρα με το live μας μετά τις 20.00 ή αν έχουμε ενημέρωση και νωρίτερα με σίγουρη διαρροή! Μέχρι τότε δείτε το trailer:

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Survivor spoiler: Μετά από 3 εβδομάδα και την αποχώρηση της Ιουλιέτας Κίτρινου η ελληνική ομαδα θα μπει στην διαδικασία να αποχωριστεί έναν παίκτη της!

Η Ελλάδα έχασε την ασυλία την Κυριακή με αποτέλεσμα να δώσει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Ο Τόνι, ο Σπύρος και ο Βασίλης Σίμος!

Οι τρεις αυτοί παίκτες μπήκαν στην ψηφοφορία και για μια ώρα οι Έλληνες τηλεθέασης ψήφισαν για τον παίκτη που θέλουν να παραμείνει στο Survivor!

Τα γυρίσματα από την αποχώρηση τραβήχτηκαν πριν μερικές ώρες και το Υouweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα αποτέλεσμα! Ο παίκτης που ήταν να αποχωρίσει έχει φύγει και βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Ποιος αποχωρεί;

survivor-spoiler-aytos-o-paiktis-apoxwrei-simerasurvivor-spoiler-aytos-o-paiktis-apoxwrei-simera

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πανηγυρικά στον Άγιο Δομίνικο παραμένει ο Σπύρος Γουρδούπης, καθώς ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει, ενώ μεγάλη μάχη έχει γίνει ανάμεσα στον Τόνι και τον Βασίλη! Τώρα όσοι πιστεύετε πως ο Τόνι είναι το μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση κρατήστε μια πισινή γιατί οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ως φαβορί τον Σίμο! Πάντως ανάμεσα στους δύο έχει γίνει μεγάλη μάχη και η αποχώρηση έχει κριθεί στην κυριολεξία στην ψήφο!