Survivor διαρροή 19/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή 19/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο σήμερα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία με το αγώνισμα επάθλου να φέρει μάχες απόψε (19.03)! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Την Δευτέρα λοιπόν είδαμε Έλληνες και Τούρκους να γίνονται δύο μικτές ομάδες και να διεκδικούν το αυτοκίνητο, το οποίο κέρδισε ο Τόνι. Διαβάστε παρακάτω...

Απόψε όμως, όλα αλλάζουν καθώς έχουμε έναν αγώνα με ένα τρομερό έπαθλο, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υοuweekly.gr η μάχη θα παιχτεί στον πόντο

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι καθαρά συνεργασίας, κάτι που δίνει ένα προβάδισμα στους Τούρκους.

Ο σοβαρός τραυματισμός Έλληνα παίκτη!

Το σημερινό αγώνισμα ωστόσο θα επηρεαστεί και από έναν σοβαρό τραυματισμό Έλληνα παίκτη στο κεφάλι! Ο λόγος γίνεται για τον Κυριάκο, ο οποίος δεν θα χτυπήσει πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο! Κατά την προσπάθειά του μαζί με τον Παναγιώτη, άθελά του θα κουτουλήσει σε ένα εμπόδιο, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό όπως φαίνεται σε πρώτη φάση!

Ποιος κερδίζει το αγώνισμα

Το ποιος θα κερδίσει θα σας το μεταφέρουμε μέσω του καθιερωμένου live, αλλά και της διαρροής εδώ στο Youweekly.gr, λίγο μετά τις 21:00!

Ποιος αποχωρεί;

Εκτός όμως από αγώνισμα επάθλου απόψε έχουμε και αποχώρηση με την Τουρκία να αποχωρίζεται έναν παίκτη της! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Ατακάν, Χακάν και Μπόρα! Ποιος θα αποχωρήσει; Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθεί νέα διαρροή - spoiler!

Το συγκλονιστικό trailer

Ένα δυνατό παιχνίδι θα δούμε αύριο στο Survivor Ελλάδα Τουρκία. Οι παίκτες και των δυο ομάδων θα αγωνιστούν για ένα απίστευτο έπαθλο.

Ο Τόνι φαίνεται να αλλάζει και πάλι χαρακτήρα μετά τη νίκη του και το πολυπόθητο αυτοκίνητο που κέρδισε, ενώ ο Ατζούν ανακοινώνει στην τούρκικη ομάδα ποιος παίκτης θα αποχωρίσει.

Δείτε όλο το trailer στο παρακάτω βίντεο που πρώτο σας μεταφέρει όπως κάθε βράδυ το Youweekly.gr και μείνετε συντονισμένοι για τις καθιερωμένες μας διαρροές για το Survivor Ελλάδα Τουρκία: