Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει για το αν υπήρξε σ3ξ στο παιχνίδι! «Ήμασταν όλοι κάθε μέρα γυμνοί...»

Ισχύουν οι φήμες για ερωτικές επαφές στο παιχνίδι;

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει για το αν υπήρξε σ3ξ στο παιχνίδι! «Ήμασταν όλοι κάθε μέρα γυμνοί...»

Πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε αν υπήρξε σεξ στο παιχνίδι επιβίωσης, όταν όλη τη μέρα οι παίκτες κυκλοφορούσαν γυμνοί!

Ο ίδιος είπε πράγματα και για το προφίλ που έδειξε στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Top Story του Open για την εμπειρία του στο Survivor.

Mεταξύ άλλων ανέφερε: «Μπήκα στο Survivor γιατί ένα παιδί είχε ανάγκη και τα λεφτά ήταν πολλά. Προσπάθησα να κρύψω τα κακώς κείμενα του εαυτού μου, επιμελώς όμως προσπάθησα. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν τυχερός που δεν έπαιρναν οι κάμερες.

Ήταν στιγμές που εκτροχιάστηκα, έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δεν νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ. Ούρλιαζα κάποιες στιγμές στην παραλία, φώναζα. Ήταν κάποιοι που με βλάψανε πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Σε κάποιους άφησε ψυχολογικά όλο αυτό. Στο δικό μας παιχνίδι δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν τι θα βρούμε να φάμε. Ήμασταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και κανένας δεν σκέφτηκε ερωτικά κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βαλάσης.

Θυμάστε τους παλιούς παίκτες των προηγούμενων Survivor; Διαβάστε εδώ:

Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες των προηγούμενων Survivor; Οι έρωτες που κατέληξαν σε γάμο, οι διαθήκες και τα χρήματα!

Απίστευτο ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση για τη συμμετοχή του στο Survivor-Τα δάκρυα του και το ευχαριστώ στον Αρναούτογλου-Τι λέει για τον Χανταμπάκη; (Βίντεο)

O Hλίας Βαλάσης, ο πρώην παίκτης του πρώτου Survivor, έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε για την εμπειρία του, σε εμφανή συναισθηματική φόρτιση.

"Με διώξανε από τη μονάδα μου. Το Ναυτικό με έδιωξε" είπε και έβαλε τα κλάματα. "Ο αρχγηγός του Ναυτικού ήταν 300 κιλά και μου έλεγε ότι τους εξέθεσα. Έχω δέκα παλληκάρια θαμμένα με τα χέρια μου, δεν μπορείς να μου πεις ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις ότι σε εξέθεσα. Δεν ξαναμίλησα ποτέ με το παιδί, για χάρη του οποίου πήγα στο Survivor. Όταν επέτρεψα στον εαυτό μου να χάσει, δεν το περίμενα ποτέ. Είχα κατέβει στα Χανιά για ένα δυο χρόνια, και να σταματήσω το bullying κατά του Λαμπρινάκη. Ο Χανταμπάκης είναι ένας άγγελος, αλλά και πολύ οξύθυμος και ευερέθιστος. Θα του έλεγα να μην εκνευρίζεται!" Διαβάστε παρακάτω...

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Γρηγόρη για τη βοήθεια που του προσέφερε όταν είχε οικονομικά προβλήματα. To βίντεο προκάλεσε τα εύλογα σχόλια στο Πρωινό, τόσο για την κίνησή του να αφήσει το Ναυτικό για να μπει στο παιχνίδι, όσο και για τη γενικότερη στάση του.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε όλα τα Survivor θέματα στο Youweekly.gr!