Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Χικμέτ και Γιουσούφ!

Τι συνέβη;

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Χικμέτ και Γιουσούφ!

Απίστευτος ο τσακωμός που έγινε ακόμη μια φορά στο αγώνισμα του survivor! Αυτή τη φορά στα χέρια πιάστηκαν ο Γιουσούφ με τον Χικμέτ! Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη! Τι είπε στον Γιώργο Λιανό; (βίντεο)

Στον καυγά μπήκε ο Ατζούν προκειμένου να τους χωρίσει. ''Γιουσούφ και οι δύο σπρώξατε ο ένας τον άλλον. Μην λες ότι σε έσπρωξε μόνο ο χικμέτ! είπε χαρακτηριστηκά ο παρουσιαστής του τούρκικού survivor...

Δείτε το βίντεο:

Survivor spoiler 06/04: Ποια ομάδα παίρνει τη νίκη σήμερα!

Survivor spoiler 06/04: Ποια ομάδα παίρνει τη νίκη σήμερα!

Survivor spoiler: Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο για το Survivor Ελλάδα Τουρκία, από τον Άγιο Δομίνικο.Από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας μεταφέρουμε τα πάντα για το survivor, με τις διαρροές μας οι οποίες σχεδόν πάντα πέφτουν μέσα. Να τονίσω ότι τις τελευταίες ημέρες τα spoil έχουν πέσει έξω, διότι τα επεισόδια δεν προβάλλονται στην Τουρκία.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Σήμερα (06/04), Άσπροι και Μαύροι θα παίξουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ένα έπαθλο (η ασυλία) που όλοι οι παίκτες θέλουν ώστε να φτάσουν στο πάρτι της ένωσης και μετέπειτα στον ημιτελικό. Έτσι, και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα γι όλα! Δείτε επίσης: Survivor: Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι Τούρκοι στον Τόνι! (βίντεο)

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, η ένταση δε λείπει, αφού ο Χικμέρ -γνωστός οξύθυμος- θα τσακωθεί με έναν συμπαίκτη του!

TAGS