Survivor spoiler - αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια έχει φύγει ήδη από Άγιο Δομίνικο!

Προσοχή! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor spoiler - αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια έχει φύγει ήδη από Άγιο Δομίνικο!

Μεγάλη προσοχή ακολουθεί Survivor spoiler για την αποχώρηση! Αυτή είναι η παίκτρια που έχει ήδη φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Οι μαύροι χτες έχασαν την ασυλία, όπως πρώτοι σας μεταφέραμε και ήταν αναγκασμένοι να δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Αυτοί ήταν αναγκαστικά Τούρκοι, διότι ήταν περισσότερους από τους Έλληνες και συγκεκριμένα δύο γυναίκες! Διαβάστε παρακάτω...

Υποψήφιες προς αποχώρηση από την ομάδα που έφτιαξε η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η Σουντέ και η Μελίσσα! Τα γυρίσματα του επεισοδίου ολοκληρώθηκαν πριν από ελάχιστα λεπτά και το Youweekly.gr σας έχει το αποτέλεσμα ήδη!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr από το Survivor Ελλάδα Τουρκία μόλις αποχώρησε η Μελίσσα! Το επεισόδιο γυρίστηκαν από ελάχιστα λεπτά και το Youweekly.gr σας μεταφέρει το αποτέλεσμα! Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο της αποχώρησης θα προβληθεί την Τρίτη!

Survivor spoiler - αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια έχει φύγει ήδη από Άγιο Δομίνικο!

Survivor: Ράγισαν καρδιές ο Κυριάκος! Δάκρυσε μιλώντας για τη μητέρα του που έχει πεθάνει! Τον προστάτευσε όταν λιποθύμησε! (βίντεο)

Μία συγκινητική στιγμή είδαμε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όταν ο Κυριάκος μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του.

Συγκλονίζουν τα όσα είπε!

Στο συμβούλιο του νησιού ήρθε μία συγκλονιστική εξομολόγηση του Κυριάκου, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και πως συνδέεται με τη λιποθυμία του, πριν από λίγες ημέρες.

Ο παίκτης δάκρυσε και συγκλόνισε τους πάντες!

Δείτε το βίντεο

Survivor: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου! «Φυσικά δεν θα τους καλέσω όλους» (βίντεο)

Στο Survivor είχαμε και μία πρόταση γάμου, ωστόσο δεν θα είναι όλοι οι παίκτες καλεσμένοι!

Ποιος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο λόγος για τον Τόνι, ο οποίος αποκάλυψε πως θα παντρευτεί με την κοπέλα του το Φθινόπωρο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε αν είναι όλοι καλεσμένοι, ωστόσο ο Τόνι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να καλέσει όλους τους συμπαίκτες του στο γάμο καθώς δεν διατηρεί με τους περισσότερους καλές σχέσεις.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα θέματα Survivor στο Youweekly.gr

TAGS