Survivor spoiler 10/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Survivor spoiler 10/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 10/04: Αγώνισμα συνεργασίας σήμερα στο Survivor, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για το έπαθλο φαγητού!

Ποιος κερδίζει; Διαβάστε παρακάτω...

Χτες το youweekly.gr σας μετέφερε όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor με live και για τα δύο αγωνίσματα, καθώς και το νικητή του αυτοκίνητου από νωρίς! Ο Κυριάκος ζει σε πελάγη ευτυχίας μετά το απίστευτο έπαθλο και το youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και από το σημερινό επεισόδιο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε έχουμε αγώνα επάθλου και συγκεκριμένα συνεργασίας, αλλά και κουίζ επιβίωσης! Για το κουίζ ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα, ενώ στο αγώνισμα οι ομάδες θα μοιραστούν σε δυάδες, οι οποίες θα μονομαχήσουν για το έπαθλο φαγητού!

Το αγώνισμα είναι καθαρά συνεργασίας και οι ομάδες θα παίξουν σαν... σύνολο για τη νίκη! Ποιος κερδίζει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Survivor spoiler 10/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι οποίες ωστόσο ΔΕΝ είναι 100% επιβεβαιωμένες νικήτρια ομάδα είναι η μαύρη, δηλαδή της Κατερίνας Δαλάκα!

Survivor - αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτες! Τι συνέβη;

Αποκλειστική πληροφορία μου ήρθε κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και για τους παίκτες που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Δεν το έχει δείξει ακόμα η τηλεόραση και δεν ξέρω αν θα το δείξει κιόλας ο Τούρκος παραγωγός αλλά εγώ θα σας μεταφέρω κάθε λεπτομέρεια του ρεπορτάζ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Δύσκολες ώρες περνάνε παίκτες της ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα τρεις, οι οποίο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου πριν από λίγες ώρες!

Ο λόγος; εχθές, Δευτέρα έβρεξε στην περιοχή καταρρακτωδώς και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's, στην στεριά ξεχύθηκαν αρκετά καβούρια! Τρεις παίκτες από την ελληνική ομάδα, λοιπόν, άρχισαν να τα κυνηγάνε και για κακή τους τύχη τα έφαγαν!

Όπως μου μεταφέρθηκε, λίγες ώρες μετά, άρχισαν να έχουν τρομερούς πόνους στην κοιλιά και η παραγωγή τους μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο!

Εκεί διαπιστώθηκε πως απλά τους έπεσαν βαριά γιατί το στομάχι τους εδώ και καιρό έχει συνηθίσει να τρέφεται με μικρές έως ελάχιστες ποσότητες φαγητού αλλά και κατά κύριο λόγο με ρύζι!

Έτσι, ο οργανισμός τους αντέδρασε με τα καβούρια!

Πληροφορίες μου, αναφέρουν πως είναι όλοι τώρα πια καλά και πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος! Έμειναν για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και μετά μεταφέρθηκαν απευθείας στην καλύβα τους!