Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία!

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία!

Survivor spoiler: Το Survivor επιστρέφει με νέα εβδομάδα σήμερα με αγώνα ασυλίας!

Μαύροι ή άσπροι κερδίσουν απόψε και κάνουν το 1-0; Διαβάστε παρακάτω...

Απόψε θα δούμε ένα ξεχωριστό αγώνισμα, από τα πρώτα που είχαμε δει στο Survivor 1, με την μάχη να ξεκινάει από μια μεγάλη νεροτσουλήθρα και να συνεχίζεται εντός αγωνιστικού χώρου!

Στα παρασκήνια θα δούμε φυσικά την Σαμπριγιέ να φοβάται να πέσει και την Κατερίνα Δαλάκα να την... στηρίζει αλλά και ένα επικό τσακωμό στην άσπρη ομάδα ανάμεσα στον Χικμέτ και την Σεντά, με την αρχηγό να ξεσπά.

Πρώτος αγώνας ασυλίας λοιπόν για Μαύρους και Άσπρους, με τους πρώτους να έχουν χάσει την ασυλία της περασμένης εβδομάδας (όπου αποχώρησε η Μελίσα) και δεν τους παίρνει για νέα απώλεια! Από την άλλη, οι άσπροι ίσως και να βολεύουνται με μία χαμένη ασυλία ώστε να διώξουν κάποιον αδύναμο παίκτη! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως κατά 99% οι παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι Έλληνας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο όχι επιβεβαιωμένες, η μαύρη ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα διαρροή!

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τις προμήθειες! Oι δύο νικητές στον τελικό των συμβόλων! (βίντεο)

Μεγάλο ντέρμπι έγινε την Πέμπτη (11/4) στο Survivor για το έπαθλο με τις προμήθειες, με τη νίκη να κρίνεται στον πόντο! Μάχη δόθηκε και στον τελικό των συμβόλων!

Ποιος κέρδισε; Διαβάστε παρακάτω...

Νικήτρια ομάδα, μετά από πολύ καιρό, ήταν η μαύρη με 10-9 η οποία βρέθηκε να χάνει από το ξεκίνημα με μεγάλη διαφορά!

Όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ οι «μαύροι» είχαν πει πως δεν έχουν άλλα περιθώρια, καθώς τους έχει τελειώσει το φαγητό και θα έπρεπε να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά κατάφεραν!

Όλα κρίθηκαν, βέβαι, στο σημάδι, καθώς μετά το στίβο μάχης οι παίκτες θα έπρεπε να βάλουν τις μπάλες στις τρύπες μίας κατασκευής που έμοιαζε με φλιπεράκι!

Δείτε την τελευταία κούρσα