Survivor spoiler 16/04: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Survivor spoiler 16/04: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για Survivor Spoiler! Ποια ομάδα παίρνει τη νίκη σήμερα;

Αρχικά πριν ξεκινήσουμε να σας ξεκαθαρίσουμε κάτι! Αν δεν έχετε καταλάβει τι τακτική ακολουθούμε στις διαρροές μην μας διαβάζετε και μην μας αναγκάζεται να αγνοούμε τα υβριστικά σας μηνύματα! Όταν σας λέμε χτες πως οι Μαύροι κερδίζουν το αυτοκίνητο και πως η Ελπίδα είναι η τυχερή δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις πως το live που κάθομαι αφορά άλλο αγώνισμα! Άλλωστε αυτό που σας μεταφέραμε εμείς ήταν για φαγητό και σας το είχαμε ξεκαθαρίσει! Από εκεί και πέρα όποιος στέλνει μηνύματα και βρίζει απλά επειδή... μέχρι εκεί του κόβει και δεν καταλαβαίνει αυτόματα θα μπλοκάρετε! Σαφές μέχρι εδώ! Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό! Μαύροι και Άσπροι μάχονται απόψε σε δύο αγωνίσματα στο Survivor! Στο πρώτο θα δούμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού που σας μεταφέραμε χτες σε live μετάδοση! Οπότε για να μην υπάρξουν πάλι παρεξηγήσεις να ξέρετε πως ότι δείτε σε live σήμερα αφορά το δεύτερο αγώνισμα αφού το πρώτο σας το μεταφέραμε χτες!

Τώρα ποιος κερδίζει;

Χτες σας μεταφέραμε και σε live μετάδοση (με βάση το τι δείχνει η τούρκικη τηλεόραση) το νικητή του επάθλου! Νικητής στο εν λόγω έπαθλο είναι οι λευκοί με σκορ 10-8, όπως σας μεταφέραμε από χτες!

Ποιος κερδίζει;

1- 0 Υπέρ των Μαύρων! Ο Γιουσούφ κερδίζει το Νίκο!

2-0 Υπέρ των Μαύρων! Η Δήμητρα κέρδισε την Αφροδίτη!

2-1 για λευκούς! Ο Χικμέτ κέρδισε τον Σπύρο!

2-2 για λευκούς! Η Σεντά κερδίζει την Σουντέ!

3-2 για μαύρους! Η Εμρέ έπαιζε με Μπόρα!

4-2 για μαύρους! Η Δαλάκα κέρδισε την Ρία!

4- 3 για λευκούς! Ο Κυριάκος κερδίζει τον Ατακάν!

5 - 3 για μαύρους ! Η Ελπίδα κερδίζει την Σαμπριέ!

5 - 4 για λευκούς! O Χικμέτ κερδίζει τον Γιουσούφ!

5 - 5 για λευκούς! Η Σεντά κέρδισε την Ελπίδα!

5 - 6 για λευκούς! Ο Τόνι έπαιζε με Εμρέ!

6 - 6 για μαύρους ! Η Δήμητρα κερδίζει την Μπουσρά!

7 - 6 για μαύρους ! Ο Παναγιώτης κέρδισε τον Κυριάκο!

7 - 7 για λευκούς! Η Αφροδίτη κέρδισε την Σουντέ!

7 - 8 για λευκούς! Ο Μπόρα κερδίζει τον Σπύρο!

8 - 8 για μαύρους ! Η Δαλάκα κέρδισε την Σαμπριέ!

8 - 9 για λευκούς! Ο Χικμέτ κέρδισε τον Παναγιώτη!

8 - 10 για λευκούς! Η Σεντά κέρδισε την Δαλάκα!

Ποιος κερδίζει στο δεύτερο αγώνισμα;

Όπως σας αναφέραμε και πριν, σήμερα θα μεταδοθούν δύο αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό! Ποιος θα κερδίσει θα μεταδοθεί με live μετάδοση το βράδυ της Τρίτης! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

Survivor spoiler 16/04: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 16/04: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 16/04: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 16/04: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα!

Σκαι - αποκλειστικό: Τέλος στο συμβόλαιο με τον Ατζούν! Καταρρέει το πρόγραμμα του καναλιού!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΣΚΑΙ! Το τέλος στο συμβόλαιο με τον Ατζούν φέρνει τα πάνω κάτω καθώς το πρόγραμμα του καναλιού θα καταρρεύσει ολόκληρο!

Αποκλειστικές πληροφορίες φωτιά ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr και θα σας τις αποκαλύψω όλες μέσα από το Vanda's blog!

Κανένας έρωτας δεν κρατάει για πάντα και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει το κανάλι του Φαλήρου που έβαλε τέλος στην σχέση του με την Acun Media. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξετάσω ποιος από τους δύο φταίει. Απλά θα σας παρουσιάσω τις σκέψεις που κάνει το κανάλι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου για την ερχόμενη σεζόν.

Δυστυχώς στο κανάλι πίστευαν πως οι επιτυχίες κάποιον προγραμμάτων θα κρατούσαν για πάντα αλλά... Πώς να το κάνουμε; Δεν γινόταν το «Survivor» να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού μονίμως. Αυτό συμβαίνει μόνο στο εξωτερικό και σε συγκεκριμένα προγράμματα! στην Ελλαδίτσα μας... όλα φαίνεται να έχουν ημερομηνία λήξης.

Αυτή την περίοδο λοιπόν, που τα κανάλια της χώρας έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν τις προτάσεις τους για να δουν πώς θα πορευτούν από τον Σεπτέμβρη, ο ΣΚΑΙ βρίσκεται υπ’ ατμόν καθώς το φετινό καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο με τον Acun. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Τούρκος θα πάρει τα προγράμματα του και θα εξαφανιστεί στη γειτονική χώρα, αλλά πως η συνεργασία θα περάσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Και μαντέψτε... Σας έχω εδώ, στo Youweekly.gr και το Vanda's blog, τι θα γίνει όσον αφορά όλα τα projects!

«THE VOICE»: Τις καλές συνταγές δεν τις χαλάς, όσα συμβόλαια και να λήξουν. Η ιστορία έδειξε πως η τετράδα Μουζουράκης, Παπαρίζου, Ρουβάς και Μαραβέγιας φέρνει υψηλά νούμερα στο κανάλι και κατά συνέπεια... λεφτάκια, οπότε αυτό είναι ένα από τα project που θα συνεχιστούν ακριβώς με την ίδια ομάδα. Το κανάλι απλά θα αγοράσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού από την Acun Media.

«ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» - «MY STYLE ROCKS»: Σκέψεις, συζητήσεις και άγιος ο θεός. Ο ΣΚΑΪ ούτε τα έχει απορρίψει αλλά ούτε και θέλει διακαώς να τα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του. Το πρόβλημα με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι πως... δεν υπάρχουν και τόσα ταλέντα στη χώρα για να στηρίξουν μια ολόκληρη σεζόν, ενώ το πρόβλημα με το «My style rocks» έγκειται στα νούμερα. Την πρώτη χρονιά το project είχε σημειώσει υψηλότερα νούμερα από τη φετινή, ωστόσο όμως όλα είναι ανοιχτά. Σε περίπτωση πάντως που το κανάλι αποφασίσει να τα συνεχίσει, συνεπώς να αγοράσει τα δικαιώματα των προγραμμάτων, ο Acun δεν θα έχει κανέναν λόγο. Θα είναι δικαίωμα του καναλιού να ορίσει παρουσιαστές, πάνελ και ομάδες.

«SURVIVOR»: «Kάθε πέρσι και καλύτερα» που λέει και ο λαός. Τη μια χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης σημείωνε 50% τηλεθέαση, τη δεύτερη γύρω στο 25%, ενώ την φετινή τρίτη και καταϊδρωμένη, με το ζόρι αγγίζει το 16%. Ο Σάκης Τανιμανίδης χαλάρωσε λίγο τους τόνους, σταμάτησε να φέρεται σαν τον ήρωα που μεταδίδει τις εξελίξεις από τα ξένα και αφού καμία κίνηση ανανέωσης του προγράμματος δεν έπιασε τόπο, συμφώνησαν όλοι πως το πρόγραμμα δεν πρέπει να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Σάκης Τανιμανίδης: Ευθύνεται που ο κόσμος δε βλέπει Survivor; Τι λέει ο Σκάι;

«POWER OF LOVE»: Το περσινό σπίτι της αγάπης, όντως γέμισε με αγάπη και νούμερα τηλεθέασης. Στο φετινό όμως η αγάπη δεν μένει εδώ. Να φταίει που το ένα ζευγάρι μετά το άλλο χωρίζουν; Να φταίει που ο κόσμος «ξέρασε» πλέον με «σφίχτες» και επίδοξα μοντέλα που δήλωναν πως θέλουν έρωτες, αυγά και πετραχήλια, ενώ στην πραγματικότητα είχαν σχέση εκτός σπιτιού; Ουδείς γνωρίζει. Η πραγματικότητα πάντως είναι πως η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα χρειαστεί να ζήσει άλλη σεζόν στην Τουρκία (καθώς εκεί γυριζόταν το project).

ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου...